Dunărea întâlnește la Buzău echipa pe care a umilit-o cel mai rău în acest sezon. Mihalcea vrea ca jucătorii săi să fie gladiatori și acum

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 13:39 Liga 2
Dunărea întâlnește la Buzău echipa pe care a umilit-o cel mai rău în acest sezon.** Mihalcea vrea ca jucătorii săi să fie gladiatori și acum

Dunărea Călărași joacă sâmbătă, de la ora 11:00, împotriva echipei pe care a învins-o cel mai clar în acest sezon. Pregătiți atunci de Ionel Ganea, nou-promovata în Liga 2 trecea pe teren propriu cu un nemilos 8-0 de Gloria Buzău, care în acea perioadă era în cădere liberă. Alexandru Stoica reușea atunci să înscrie de patru ori, celelalte goluri fiind bifate de Valentin Alexandru (două), Bobo Kanda și Laurențiu Buș.

Între timp, Gloria și-a revenit, a urcat în clasament, se află pe locul 8, și păstrează șanse să prindă play-off-ul în Seria I, însă are nevoie de victorie în meciul cu Dunărea pentru a mai spera. Tocmai de aceea, Adrian Mihalcea, noul antrenor al Dunării, încearcă să-și motiveze jucătorii și îi avertizează că ceea ce s-a întâmplat în tur nu se va repeta și acum. Călărășenii au un moral bun după ce runda trecută au câștigat la Clinceni, însă diferența față de liderul Rapid a rămas tot de patru puncte.

Mihalcea se așteaptă la un joc dificil, susținând totuși că elevii săi pot obține victoria dacă vor respecta indicațiile pe care le vor primi și dacă vor afișa aceeași atutudine din partida cu FC Academica Clinceni. „Ne așteaptă un alt meci la fel de dificil. Și nu vorbesc prostii! I-am văzut, îl cunosc pe antrenorul lor care are o experiență foarte bună. Gloria are în componență jucători foarte valoroși și dacă nu-i tratăm cu aceeași seriozitate și cu aceeași atitudine, pentru că toate vin din atitudine, ne va fi greu. Atitudinea pe care o vreau este cea care a fost la meciul cu Clinceni. Dacă nu o menținem, vom avea probleme. Dacă noi respectăm tot ceea ce vorbim sau aproape tot, să avem atitudinea asta pozitivă, gladiatori în unele momente, pentru că sunt momente în care într-adevăr s-au sacrificat, ne va fi facil”, a declarat, citat de afcdunarea-calarasi.ro, Mihalcea.

Pentru meciul de sâmbătă, Dunărea nu va putea conta pe Ionuț Vînă și Costel Bumbac, ambii accidentați, însă se va baza pe căpitanul Bogdan Panait, revenit după ce și-a ispășit etapa de suspendare după eliminarea din Giulești.

„Pe cei de la Buzău îi știu de foarte mult timp. Acasă au o echipă foarte bună. În deplasare nu sunt „să rupă gura târgului”, dar acasă au o echipă foarte bună. Nu mai contează ce a fost în tur, contează că avem acum meciul acesta. Cu siguranță mergem la victorie acolo! Nici nu se pune problema”, a spus și atacantul Valentin Alexandru.

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 13:39 Liga 2
Pe aceeași temă