Dulce și amar! Apostu se reîntâlnește cu cel ce i-a fracturat mandibula

13 Apr. 2012, 12:18 Liga 2
Dulce și amar!** Apostu se reîntâlnește cu cel ce i-a fracturat mandibula

In tur, la Mangalia, Emi Apostu a marcat primul sau gol pe scena ligii secunde, inainte de a suferi o fractura de mandibula

Scos din circuit

Mijlocasul FCM Bacau, Emilian Apostu, nu va uita prea repede meciul cu Callatis Mangalia, din turul campionatului, câstigat de echipa sa cu 3-1. In minutul 38, „Fane”, asa cum il striga coechipierii pe Apostu, a marcat primul sau gol in liga secunda, urcând scorul la 2-0, pentru ca in debutul mitanului secund sa sufere o fractura de mandibula, intr-o ciocnire cu un adversar in apropierea centrului terenului. O accidentare care l-a scos pe mijlocasul bacauan din circuit pâna la finalul sezonului de toamna.

Nimic intenționat

„A fost si dulce, dar si amar, cum s-ar spune. Am marcat golul la o neintelegere dintre portarul lor si un fundas. Un gol important, nu atât pentru ca era primul marcat de mine in liga secunda, cât mai ales pentru faptul ca ne-a permis sa ne desprindem pe tabela”, rememoreaza Apostu reusita din poarta lui Dragne. „Despre accident, prefer sa nu mai vorbesc. Sincer, nici nu stiu cine m-a lovit atunci; sunt convins in schimb ca a fost o ciocnire involuntara”, adauga jucatorul bacauan.

Altă accidentare

Apostu revine si acum dupa o accidentare. Una mai putin grava, dar la fel de sâcâitoare. „La jocul cu Farul, din prima etapa a returului, am facut o infectie la o unghie din cauza gazonului tare. Inca ma resimt, dar sper din tot sufletul sa joc contra Callatisului. Doamne fereste, nu caut vreo revansa pentru accidentarea din tur, de la Mangalia! Vreau doar sa-mi aduc contributia la o noua victorie. Eventual, prin marcarea unui nou gol”, spune „Fane”.

Sursa: Deșteptarea

13 Apr. 2012, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă