Drugă a găsit clemență la Comisia de Disciplină și se va afla pe teren la următorul meci. Federalii au dat dreptate Forestei la eliminarea din meciul cu Chindia

Marius ANGHEL 24 Mar. 2017, 17:31 Liga 2
Drugă a găsit clemență la Comisia de Disciplină și se va afla pe teren la următorul meci.** Federalii au dat dreptate Forestei la eliminarea din meciul cu Chindia

Cazul lui Dudu Drugă, fotbalistul Forestei eliminat gratuit în meciul din deplasare, cu Chindia Târgoviște, disputat la sfârșitul săptămânii trecute, s-a aflat miercuri pe masa Comisiei de Disciplină. Cei care s-au pronunțat în această speță au ținut cont de memoriul depus de gruparea suceveană și au luat act de circumstanțele în care s-a produs această eliminare, luând decizia de a-l suspenda pe Drugă pentru o singură etapă, aplicându-i și o amendă de 530 de lei. Totalul penalităților financiare pe care le are de achitat gruparea suceveană după partida de la Târgoviște, în care alți cinci jucători au fost avertizați cu cartonașe galbene, se ridică însă la 2.500 de lei.

„Hotărârea luată de membrii Comisiei de Disciplină este una normală. Pe baza probei video, puteam chiar să obținem anularea pedepsei, însă nu avea rost să ne mai complicăm, în condițiile în care Drugă își va ispăși suspendarea, conform regulamentului, în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea din runda următoare, echipă care s-a retras însă din campionat după încheierea turului. De acest lucru vor mai profita Bogdan Rusu și Daniel Lung, care au încasat al patrulea, respectiv al șaptelea avertisment în confruntarea cu Chindia, urmând să fie buni de joc în disputa de pe Areni, cu Academica Clinceni, programată pe 1 aprilie”, a declarat directorul sportiv al Forestei, Dănuț Perjă.

În altă ordine de idei, profitând de faptul că nu au programate jocuri oficiale la sfârșitul acestei săptămâni, formațiile Foresta și FC Botoșani se vor întâlni astăzi într-un meci amical care va avea loc pe stadionul grupării de primul eșalon. Așa cum am mai spus, „galben-verzii” vor sta în campionat din cauza retragerii din Liga a 2-a a formației CSM Râmnicu Vâlcea, în vreme ce întrecerea Ligii 1 este întreruptă din pricina întâlnirii România – Danemarca, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care va avea loc duminică, la Cluj, cu începere de la ora 21:45.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Alex MACOVEICIUC (Gazeta SV)

Marius ANGHEL 24 Mar. 2017, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă