Dragoș Militaru a stabilit data reunirii la Unirea Dej și perioada de cantonament

Marius ANGHEL 18 Jun. 2021, 12:08 Liga 2
Dragoș Militaru a stabilit data reunirii la Unirea Dej și perioada de cantonament

Nou-promovata în Liga 2 Unirea Dej își încheie vacanța și își reia antrenamentele odată cu majoritatea echipelor din campionatul în care urmează să joace începând de la 31 iulie 2021.

Antrenorul Dragoș Militaru sună adunarea luni, 21 iunie, de la ora 17:30, la stadionul Municipal din Dej, acolo unde au început lucrările de modernizare pentru ca arena să fie acreditată să poată organiza meciuri de Liga 2.

Stafful Unirii a stabilit până acum ca pregătirea înainte de debutul în Liga 2 să fie făcută pe plan local, în perioada 8-16 iulie jucătorii să se afle în cantonament, iar ca meciuri amicale să se dispute șapte la număr, însă adversarii nu sunt încă stabiliți. Unul dintre ei va fi cu siguranță colega de campionat ”U” Cluj.

”După o scurtă vacanță, sunăm adunarea pentru startul pregătirii noului sezon de Liga 2!
Reunirea lotului echipei noastre va avea loc luni, 21 iunie, de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal Dej
Antrenorul Dragoș Militaru a stabilit cum va organiza perioada premergătoare începerii campionatului: cantonament pe plan local în perioada 8-16 iulie și 7 jocuri de verificare (adversarii urmând să fie anunțați ulterior)”, a comunicat clubul Unirea Dej, care momentan s-a despărțit de mijlocașul Toni Giurgean, ajuns la Someșul Dej, și de fundașul Tudor Vomir, întors la ”U” Cluj, de unde a fost împrumutat.

Foto: Unirea Dej

Marius ANGHEL 18 Jun. 2021, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă