Supărarea a trecut după retrogradare, iar Dragoș Albu e încrezător în lupta pentru promovarea în prima divizie: ”Mă focusez doar pe noul sezon.” Oltenii au rămas fără team manager

Andrei PASCU 12 Jun. 2024, 14:33 Liga 2
Supărarea a trecut după retrogradare, iar Dragoș Albu e încrezător în lupta pentru promovarea în prima divizie: ”Mă focusez doar pe noul sezon.” Oltenii au rămas fără team manager

Momentul retrogradării a fost deja uitat la FCU Craiova FC, patronul Adrian Mititelu vorbind încrezător și optimist despre ce va urma. Bugetul va fi unul consistent, iar jucătorii par și ei motivați să îndeplinească obiectivul, recent având un punct de vedere și unul din liderii echipei, Dragoș Albu (23 de ani).

Cu toate acestea, chiar dacă reunirea oltenilor se apropie, FCU Craiova FC a decis să se despartă și de team managerul Eduard Zengin.

FCU Craiova FC a anunțat plecarea team managerului. Dragoș Albu, încrezător în lupta pentru promovare

Mijlocașul celor de la FCU Craiova FC a participat la un scurt interviu, în care le-a vorbit fanilor despre planurile sale și care va fi strategia clubului în primul sezon de după retrogradarea în Liga 2. Albu are încredere că echipa poate reveni în prima divizie, având mare încredere și în antrenorul Marius Croitoru, pe care l-a mai avut ”principal”, tot la gruparea din Bănie.

În aceste zile până la reunire, Marius Croitoru, stafful său și conducerea vor lua deciziile necesare pentru conturarea lotului pe care va miza FCU Craiova FC. Rămâne de văzut ce achiziții va face gruparea din Bănie, dar până atunci trebuie să vadă în ce măsură poate convinge anumiți jucători cu pretenții de prima divizie să continue.

Dragoș Albu, înainte de reunirea FCU Craiova FC: ”Vreau să promovăm”

Dragoș Albu a recunoscut că a suferit după ce FCU Craiova FC a retrogradat, dar acum e motivat să îndeplinească obiectivul alături de colegii săi.

A fost o perioadă grea pentru noi, am acceptat cu greu retrogradarea, dar gândul meu e să mă focusez pe noul sezon și sper să facem un sezon reușit și să promovăm. Perioada de până la începerea sezonului va fi una grea, trebuie să lucrăm și să facem o echipă bună, care poate să câștige Liga 2.

Cred că acesta e obiectivul, să promovăm, și cel mai important! Ne-a luat pe toți prin surprindere sezonul trecut, dar trebuie să mergem mai departe și să readucem echipa în Liga 1.

(N.r. – Dacă poate promova Marius Croitoru echipa în prima ligă) Cred că da, eu am mai lucrat cu el aici, îl știu destul de bine. Cred că are toate calitățile necesare pentru a duce echipa în Liga 1.

Obiectivele mele personale se rezumă la unul singur, promovarea! Pentru toată lumea e important să readucem echipa în prima ligă”, a spus Dragoș Albu.


FCU Craiova FC trebuie să numească un nou team manager

Referitor la Eduard Zengin, el a reziliat contractul cu FCU Craiova FC, astfel că în această perioadă oltenii trebuie să numească și un nou team manager.

Mulțumim, Eduard Zelgin!

FCU 1948 îi mulțumește lui Eduard Zelgin pentru activitatea depusă ca Team Manager în cadrul clubului”, este mesajul postat de clubul din Liga 2.

Schimbările de lot făcute de FCU Craiova FC

Până în acest moment, la nivel oficial, FCU Craiova FC a comunicat o singură achiziție. Este vorba despre francezul Nestorly Lumbu, fost în ultimul an și jumătate la CSC Șelimbăr și CSM Alexandria, în Liga 2.

De partea cealaltă, după retrogradarea din prima ligă clubul craiovean anunța public despărțirea de antrenorul secund Florin Drăgan și antrenorul cu portarii Gabriele Aldegani, dar și de șapte jucători: Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas și Aurelian Chițu.

Foto și video: FCU Craiova FC

Andrei PASCU 12 Jun. 2024, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă