Dragomir nu exclude o revenire în fotbal: „Dacă aș avea bani, aș lua acum Rapidul”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 13:59 Liga 2
Dragomir nu exclude o revenire în fotbal:**

De când a părăsit conducerea LPF, Dumitru Dragomir nu a dus lipsă de oferte de a se întoarce în fotbal.

Așa cum a recunoscut, mai multe cluburi din Liga 1 s-au interesat de serviciile sale, dar fostul președinte al LPF se lasă greu de convins. Dragomir a vorbit și despre situația actuală a Rapidului, care trebuie să plătească Ligii 200 de mii de euro, în contul drepturilor de televizare.

„Am trei oferte din Liga 1. Nu mă întorc în fotbal decât ca și copropietar. Dacă aș avea bani, acum aș cumpăra Rapidul, dar nu am banii.

Dacă Rapidul este luat de cineva serios, care bagă bani și cumpără tineri, clubul poate fi salvat. Sunt vreo 7-8 tineri jucători care ar putea ajunge acolo. Cu 10 milioane se poate face o echipă trăsnet.

Părerea mea e că LPF nu ar trebui să se grăbească să ia banii de la Rapid. O să promoveze sezonul viitor și ar fi indicat să le oprească atunci din bani”, a spus Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Întrebat dacă ar fi necesară o schimbare în conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, Dragomir a răspuns sigur pe el: „Crăciunescu este neutru, ar fi ideal ca el să vină în fruntea CCA”.

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă