Două deplasări dificile pentru CF Brăila. Onofraș: „Suntem pe o pantă ascendentă, mergem la victorie la Dorohoi”

Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 18:42 Liga 2
Două deplasări dificile pentru CF Brăila.** Onofraș:

Săptămâna aceasta CF Brăila are de susținut două partide grele, ambele în deplasare, la echipe care, cel puțin teoretic, încă mai speră că pot ajunge la turneul play-off al Seriei I. Miercuri, 18 martie, de la ora 15:00, brăilenii vor juca la FCM Dorohoi, iar, sâmbătă, de la ora 11:00, la ACS Berceni.

Pentru că urmează aceste jocuri dificile, Alin Pânzaru și-a chemat elevii la pregătire încă de duminică.

La primul antrenament, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren din partida cu Farul, scor 4-0, Marius Onofraș (foto) a vorbit despre importanța partidei de la Dorohoi. „Am câștigat cu Farul, însă nu a fost un meci deloc ușor, a fost un efort colectiv al întregii echipe și am acumulat trei puncte importante în economia clasamentului. Nu avem timp pentru a ne bucura de victoria obținută, urmează alte două teste grele în deplasare, la formații care încă nu au renunțat la turneul play-off. Iar FCM Dorohoi, următoarea noastră adversară, a realizat una dintre surprizele etapei precedente, prin victoria de la Berceni. Echipa noastră a crescut de la meci la meci, suntem pe o pantă ascendentă și trebuie să obținem un rezultat bun la Dorohoi. Noi mergem la victorie acolo”, a declarat Marius Onofraș.

Jucătorul brăilean a spus apoi că, pentru moralul echipei, ar fi bine ca prima tranșă din bugetul alocat de Primăria Brăila să vină la începutul acestei săptămâni. „Sper ca victoria cu Farul să sensibilizeze autoritățile locale și să ne dea banii promiși. Sincer, avem nevoie de bani, avem familii de întreținut. Clubul trece printr-o perioadă grea, ca multe grupări din țară, dar viața de fotbalist, ca dealtfel a oricărui sportiv de performanță, este scurtă, este greu să trăiești numai cu promisiuni. Iar pentru moralul jucătorilor ar fi bine ca acești bani să vină la începutul acestei săptămâni”, a mai spus Onofraș.

Articol și foto de Costel FILIP

Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă