Dorința arădenilor s-a îndelinit: meciul tur al barajului e la Timișoara. „Principalii adversari suntem noi înșine”. Roșu îi bagă o săptămână în cantonament pe jucători

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 18:03 Liga 2
Dorința arădenilor s-a îndelinit: meciul tur al barajului e la Timișoara.

UTA Bătrâna Doamnă pornește cu un mic avantaj în confruntarea de la barajul de promovare/menținere cu ACS Poli Timișoara. Dorința arădenilor de a juca turul în deplasare și returul acasă s-a îndeplinit, aceștia având noroc la tragerea la sorți efectuată astăzi la sediul LPF.

Prima manșă a barajului se va disputa luni, pe 12 iunie, la Timișoara, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, de la ora 20:30, iar partida retur se va disputa joi, 15 iunie, de la ora 17:30, la Șiria, pe stadionul „Otto Greffner”, și o va avea de această dată ca gazdă pe UTA Bătrâna Doamnă.

„Până la urmă, a ieșit așa cum și-au dorit majoritatea jucătorilor și antrenorul. Laurențiu (n.r. – Roșu, antrenorul UTA-ei) spunea chiar după meciul cu Chindia că și-ar dori o manșă secundă la Șiria și, iată, că ala se va întâmpla. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple. Indiferent unde și în ce ordine am fi jucat cele două meciuri, totul depindea și depinde de jucătorii noștri, de cum vor reuși ei să se autodepășească. Practic, susțin că principalii adversari suntem noi înșine. Un ajutor important ar putea veni și de la suporterii noștri, pe care îi așteptăm într-adevăr alături de noi, într-unul dintre cele mai importante momente din istoria modernă a clubului”, a spus, pentru Sport Arad, Codru Grădinariu, directorul general al echipei arădene.

Dacă sezonul trecut UTA Bătrâna Doamnă era o forță pe teren propriu, pe arena Motorul, în acest sezon, după ce s-a mutat la Șiria, echipa lui Laurențiu Roșu nu a mai fost așa de sperietoare pentru adversare. UTA a pierdut cu FC Brașov și CS Balotești (ambele cu 1-2), iar cu Luceafărul Oradea (0-0) și Chindia Târgoviște (2-2) a remizat. Fără aceste sincope acasă, arădenii erau deja în Liga 1 acum.

Altfel, potrivit Sport Arad, pentru a-și conecta cât mai bine elevii la manșa dublă cu ACS Poli, antrenorul Laurențiu Roșu a luat decizia ca după antrenamentul de joi dimineață, de la Șiria, echipa să se cantoneze la Hotelul Coandi. Antrenamentele de vineri, sâmbătă și duminică sunt programate înainte de masă, la ICRTI, echipa având și activități de recreere în weekend, cum ar fi ieșirile în Atrium Mall. Luni, echipa fanion a Aradului va pleca în jurul orei 17:00 de la Arad, în condițiile în care prima manșă a barajului cu Poli e programată la ora 20:30, pe arena „Dan Păltinișanu”.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă