Dorinel Munteanu, vești încurajatoare înaintea deplasării pentru meciul cu Dinamo. SC Oțelul ar putea miza pe trei jucători importanți, dar pregătește și noi achiziții

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Aug. 2022, 16:20 Actualizat: 12 Aug. 2022, 16:56 Liga 2
Dorinel Munteanu, vești încurajatoare înaintea deplasării pentru meciul cu Dinamo. SC Oțelul ar putea miza pe trei jucători importanți, dar pregătește și noi achiziții

SC Oțelul are încă un test important în Liga 2, în chiar a doua etapă a sezonului. Gălățenii vor merge pe terenul lui Dinamo și vor vedea la ce nivel sunt în comparație cu o echipă recent-retrogradată din Liga 1. Dorinel Munteanu are încredere că poate miza pe trei jucători de bază în confruntarea de la Clinceni.

SC Oțelul, pregătită să obțină încă un rezultat pozitiv, cu Dinamo. Analiza lui Dorinel Munteanu

În prima rundă a sezonului, cu Poli Iași (scor 0-0), Dorinel Munteanu nu a putut miza pe trei fotbaliști importanți din campionatul trecut de Liga 3, pe Ionuț Neagu, Juri Cisotti și Costin Ghiocel. Ghiocel are cele mai mari șanse să evolueze în duelul cu echipa lui Ovidiu Burcă, dar nici Neagu și Cisotti nu au puține șanse să fie utilizați.

Dorinel Munteanu a reglat și va încerca să regleze cât mai multe probleme până marți, când este programat duelul cu Dinamo. A tras concluziile după confruntarea cu Poli Iași, le-a analizat atent, iar pe parcursul săptămânii în curs a încercat și încearcă să facă echipa să arate mai bine.

Dorinel Munteanu: ”În toate compartimentele trebuie să îmbunătățim jocul”

Se poate spune că și remiza obținută de SC Oțelul cu Poli Iași a fost un rezultat surprinzător, așa cum a catalogat, bineînțeles, Dorinel Munteanu victoriile bifate de CSC Dumbrăvița și CSM Slatina, formații nou-promovate.

În toate compartimentele trebuie să îmbunătățim jocul. Am făcut o analiză strictă după meciul cu Poli Iași. Am spus tot ce am gândit atunci, tot ce am văzut că putea fi și mai bine, dar e un joc trecut. Ne gândim la partida cu Dinamo, de marți, unde sper să revină jucătorii accidentați, Neagu și Cisotti. Au intrat la antrenamente, dar nu știu dacă îi pot folosi.

Ghiocel a mai câștigat o săptămână împreună cu echipa, e apt de joc, în rest nu am probleme medicale. Știm cu toții că acești jucători, trei, au dus greul sezonul trecut, sunt foarte bine pregătiți și pot aduce un plus cu Dinamo. Dacă îi pot folosi cu Dinamo, dacă nu, la jocul cu Unirea Constanța de pe teren propriu.

Chiar dacă nu am fost mulțumit de primul joc, potențialul echipei e mult mai mare.

Sincer, nu m-au surprins rezultatele surpriză din prima etapă, pentru că euforia la echipele nou-promovată este foarte puternică. Atât la Dumbrăvița, cât și la Progresul Spartac. Campionatul e lung, sunt 19 etape, vor fi și surprize”, a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu mai așteaptă cel puțin doi jucători, un atacant și un fundaș

Dorinel Munteanu consideră că integrarea multor jucători veniți în această vară este greoaie, dar are răbdare. Până la 5 septembrie va trage concluzii și va decide dacă îi va mai ține în lot sau va mai face mutări la nivelul lotului.

Oricum, la SC Oțelul vor ajunge cel puțin un atacant central și un fundaș de bandă. Formația din Galați are un buget bine stabilit până în iarnă, după cum a accentuat antrenorul.

Se pare că la anumiți jucători adaptarea e mai grea. Voi vedea până la 5 septembrie, să văd dacă mai facem mutări sau continuăm cu acest lot. Vreau să aducem încă doi jucători, un atacant central și un fundaș stânga, care să se integreze foarte rapid și să vină la bugetul pe care noi îl avem.

Bugetul făcut până în iarnă, ca să obținem play-off-ul, e unul bun și în acest buget intră și acești doi jucători. Cum am făcut în tot acest an, au fost plătiți la zi jucătorii, așa vom face și de acum înainte.

Ne bazăm pe banii pe care îi avem și sperăm să ne îndeplinim obiectivul”, a mai punctat Dorinel Munteanu.

Dinamo a scos la vânzare biletele pentru partida cu SC Oțelul

După partida cu Poli Iași, de sâmbătă, terminată cu scorul de 0-0, SC Oțelul va juca, până în etapa a 5-a, cu Dinamo (în deplasare), Unirea Constanța (pe teren propriu), CS Comunal Șelimbăr (în deplasare) și Poli Timișoara (pe teren propriu).

Partida dintre Dinamo și SC Oțelul, de marți, se va juca pe stadionul din Clinceni. Gazdele au scos deja la vânzare biletele, care au prețul unic de 10 lei. Este de așteptat ca și gălățenii să aibă un număr important de fani pe stadionul din județul Ilfov.

Foto și video: SC Oțelul Galați

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Aug. 2022, 16:20 Actualizat: 12 Aug. 2022, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă