Dorinel Munteanu, pe gânduri după ce SC Oțelul și-a aflat adversara din play-off-ul Cupei României: ”Asta mă face să fiu puțin îngrijorat”

Andrei PASCU 16 Sep. 2022, 16:08 Cupa României
Dorinel Munteanu, pe gânduri după ce SC Oțelul și-a aflat adversara din play-off-ul Cupei României: ”Asta mă face să fiu puțin îngrijorat”

SC Oțelul a avut noroc la tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României, desfășurată vineri. A fost împerecheată cu o formație din Liga 3, Jiul Petroșani, deși putea da chiar și peste formații din SuperLigă. Dorinel Munteanu a comentat modul în care ”s-au făcut cărțile” pentru echipa sa.

Dorinel Munteanu, analiza meciului din play-off-ul Cupei României, în care SC Oțelul va întâlni Jiul Petroșani

Chiar dacă Munteanu a fost mulțumit de faptul că SC Oțelul va întâlni un club din divizia a treia, a remarcat faptul că jucătorii săi ar putea fi puțin obosiți din cauza deplasării, duelul urmând să se dispute pe terenul formației din Liga 3, la Petroșani.

Antrenorul clubului din Galați a întărit, din nou, ideea că vrea o victorie în play-off-ul Cupei României, dorind un parcurs cât mai lung posibil în competiție, așa cum s-a întâmplat și în turul 3, când SC Oțelul a trecut cu 3-1 de Viitorul Ianca.

Dorinel Munteanu, sincer înainte de Jiul Petroșani – SC Oțelul: ”E o tragere bună, dar deplasarea e lungă”

SC Oțelul va juca după partida cu Jiul Petroșani în Liga 2, cu Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, o altă deplasare lungă, detaliu de care s-a legat Dorinel Munteanu.

E o tragere bună, dar e o deplasare foarte lungă pentru noi și e incertitudinea că nu știm când vom juca partida din Liga 2 cu Viitorul Pandurii. Asta mă face să fiu puțin îngrijorat, pentru că până la Petroșani facem ceva, mergem cu două zile înainte.

Ne propunem să mergem mai departe în Cupa României, asta am spus și la primul joc. Cred că nu vom fi programați sâmbătă la 11:00, dacă vom juca miercuri de la 16:00. Nu cred că poate să ne pună la 11:00, sâmbătă. Deocamdată, financiar, posibilitățile noastre sunt reduse. Vedem ce se va întâmpla până la jocul de Cupa României”, a spus Dorinel Munteanu după tragerea la sorți a play-off-ului Cupei României.

SC Oțelul, pe locul 6 în Liga 2. Jiul Petroșani a trecut de CSM Deva în turul 3 din Cupa României

SC Oțelul este pe locul 6 în Liga 2, cu 12 puncte acumulate în urma a trei victorii și trei rezultate de egalitate. În runda din weekendul trecut, gălățenii au făcut 0-0 cu Progresul Spartac. În următorul duel din Liga 2, din runda a 7-a, SC Oțelul va evolua pe teren propriu, cu FC Braşov. Confruntarea este programată pentru duminică, 18 septembrie, de la ora 11:00.

Jiul Petroşani a jucat cu CSM Deva în turul 3 din Cupa României. Cele două, colege în Seria 7 a Ligii 3, s-au întâlnit la Petroșani, iar învingătoarea s-a decis în reprizele adiționale, după 0-0 la finalul celor 90 de minute. După 120 de minute, rezultatul a fost 3-0 pentru Jiul Petroșani.

Jiul Petroșani este pe locul 6 din 10 echipe în Seria 7 a Ligii 3, cu numai 4 puncte.

Cum a anunțat Jiul Petroșani meciul din play-off-ul Cupei României cu SC Oțelul

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/frf-stabileste-prin-tragere-la-sorti-meciurile-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19245645

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-merge-la-targu-jiu-cu-gandul-unui-rezultat-pozitiv-andrei-erimia-analiza-partidei-cu-viitorul-pandurii-si-jucatorul-pe-care-poate-miza-in-premiera-in-acest-sezon-19245686

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/iesenii-isi-fac-buletin-de-timisoara-dupa-trei-deplasari-in-campionat-in-orasul-de-pe-bega-poli-iasi-a-cazut-in-play-off-ul-cupei-romaniei-sa-joace-tot-in-timis-la-dumbravita-tragerea-ast-19245682

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/soimii-lipova-a-dat-peste-gloria-buzau-in-play-off-ul-cupei-romaniei-am-fi-dorit-sa-jucam-cu-dinamo-dar-si-gloria-ne-va-umple-tribuna-noului-stadion-19245677

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-ocna-mures-isi-face-calcule-sa-ajunga-in-grupele-cupei-romaniei-dupa-ce-a-picat-cu-csm-slatina-in-play-off-alexandru-giurgiu-un-adversar-rezonabil-pentru-noi-si-poate-mai-reusim-o-minune-19245674

 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Sep. 2022, 16:08 Cupa României
Pe aceeași temă