Victorie fără probleme pentru SC Oțelul în turul 3 din Cupa României. A învins Viitorul Ianca, iar Dorinel Munteanu vrea un parcurs lung: ”Sper să fim cât mai mult în competiție”

Răzvan STÎNGĂ 15 Sep. 2022, 15:18 Cupa României
Victorie fără probleme pentru SC Oțelul în turul 3 din Cupa României. A învins Viitorul Ianca, iar Dorinel Munteanu vrea un parcurs lung: ”Sper să fim cât mai mult în competiție”

SC Oțelul nu a avut mari probleme în partida din turul 3 al Cupei României, în care a întâlnit Viitorul Ianca. A trecut ușor de echipa din Liga 3, cu scorul de 3-1, chiar dacă la pauză, după primele 45 de minute, rezultatul era egal, 1-1. Echipa lui Dorinel Munteanu a forțat în partea secundă și a obținut calificarea.

SC Oțelul și-a respectat statutul și a învins Viitorul Ianca fără mari probleme

SC Oțelul a făcut câteva schimbări față de echipa standard pe care a utilizat-o în confruntările din Liga 2 până acum, în cele șase etape scurse. Oricum, așa cum spera și Dorinel Munteanu, nou-promovata a reușit să facă o partidă solidă și să învingă.

A deschis scorul în minutul 14, prin Yevhen Bokhashvili, dar Viitorul Ianca a restabilit egaliatea patru minute mai târziu, prin Costin Ciucureanu. După reluare, SC Oțelul a trecut din nou în avantaj pe tabelă prin reușita lui Vanja Markovic, din minutul 59, iar scorul final a fost stabilit de Mario Mitoi, care a marcat în minutul 67.

SC Oțelul, calificare în turul 4 din Cupa României. Reacția lui Dorinel Munteanu: ”Sunt mulțumit de jucători”

Dorinel Munteanu, așa cum a afirmat și înaintea confruntării, vrea un parcurs cât mai lung în Cupa României, chiar dacă principalul obiectiv se leagă de Liga 2, unde SC Oțelul stă foarte bine până acum, fiind singura formație neînvinsă.

Sper să fim cât mai mult în competiție. Îmi felicit echipa, am câștigat, ăsta a fost obiectivul nostru. Am făcut câteva schimbări, dar cu mai multă atenție putea fi meciul la discreția noastră. Felicit jucătorii pentru prestația din repriza a doua.

Am menajat câțiva jucători pentru că avem un ritm de meciuri destul de ridicat. Oricum, felicit toți jucătorii care au intrat. Dacă toți fotbaliștii pe care i-am adus se vor integra, va fi bine. Sunt convins că vor ajuta echipa și vom forma un grup puternic”, a afirmat Dorinel Munteanu la finalul confruntării cu Viitorul Ianca, pe care SC Oțelul a câștigat-o cu 3-1.

  • SC Oțelul a început jocul cu Viitoru Ianca în formula: R. Pop – Ilieș, Adăscăliței, Sîrghi, D. Panait, Markovic, Cireș, Gorovei, Farcaș, Bokhashvili, Maxim
    Rezerve la începutul partidei au fost: Paharnicu – Andr. Rus, Azinovic, Bordun, Kip, Nica, Rîpan, Berisha, Mitoi

SC Oțelul, meci cu FC Brașov în etapa a 7-a din Liga 2

SC Oțelul avea clar prima șansă cu Viitorul Ianca, mai ales că este singura echipă neînvinsă din Liga 2, după ce au trecut șase etape. Tocmai din acest motiv, nou-promovata e pe locul 6, cu 12 puncte acumulate în urma a trei victorii și trei rezultate de egalitate. În runda din weekend, gălățenii au făcut 0-0 cu Progresul Spartac.

În următorul duel din Liga 2, din runda a 7-a, SC Oțelul va evolua pe teren propriu, cu FC Braşov. Confruntarea este programată pentru duminică, 18 septembrie, de la ora 11:00.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-intalneste-satelitul-neoficial-al-fcsb-in-etapa-a-7-a-patru-jocuri-au-loc-saptamana-viitoare-inclusiv-cel-al-lui-dinamo-in-nocturna-la-buzau-campionatul-e-oprit-apoi-pentru-prima-data-19245089

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/steaua-aproape-sa-o-comita-in-cupa-romaniei-a-invins-dramatic-flacara-moreni-dar-stefan-pacionel-considera-ca-a-fost-o-intamplare-o-echipa-mare-castiga-si-cand-joaca-mai-prost-19245501

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/unirea-dej-una-dintre-surprizele-negative-ale-turul-3-al-cupei-romaniei-a-fost-eliminata-la-bistrita-cum-explica-dragos-militaru-esecul-in-fata-echipei-din-liga-3-19245467

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-ocna-mures-calificare-dramatica-in-play-off-ul-cupei-romaniei-inclusiv-cu-antrenorul-pe-teren-dan-roman-dupa-succesul-cu-unirea-ungheni-imi-doresc-enorm-sa-picam-cu-rapid-sau-u-cluj-19245464

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-resita-a-eliminat-o-din-cupa-romaniei-pe-poli-timisoara-care-se-prezinta-tot-mai-lamentabil-la-fiecare-meci-declaratiile-antrenorilor-19245455

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Sep. 2022, 15:18 Cupa României
Pe aceeași temă