Dorinel Munteanu nu și-a menajat jucătorii după înfrângerea rușinoasă cu Gloria Buzău: ”Un joc catastrofal”. Antrenorul a dat afară un fotbalist adus săptămâna trecută de SC Oțelul

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2022, 15:30 Liga 2
Dorinel Munteanu nu și-a menajat jucătorii după înfrângerea rușinoasă cu Gloria Buzău: ”Un joc catastrofal”. Antrenorul a dat afară un fotbalist adus săptămâna trecută de SC Oțelul

Dorinel Munteanu a fost total nemulțumit după eșecul înregistrat de SC Oțelul cu Gloria Buzău, scor 0-4. Antrenorul nu s-a ferit să recunoască faptul că jocul echipei sale a fost ”catastrofal”, dar a declarat că are totul în mână și că simte că poate să redreseze situația până la startul Ligii 2.

Nici dăruire, nici implicare nu a văzut Dorinel Munteanu, iar plusurile au fost puține. Cum putea fi altfel dacă nu așa, în urma unui eșec atât de dur împotriva unei echipe care vrea promovarea în sezonul următor de Liga 2? Din aceeași direcție privind, până la urmă Munteanu și-a luat responsabilitatea să ducă SC Oțelul în play-off în stagiunea care vine.

Dorinel Munteanu, dezamăgit total de eșecul înregistrat de SC Oțelul cu Gloria Buzău

Are mari așteptări Dorinel Munteanu de la jucători, atât de la cei vechi, cât și de la cei care au venit în această vară. În plus, a pus scorul cu Gloria Buzău pe seama erorilor numeroase și importante pe care le-au comis elevii săi.

Nu trebuie să căutăm motivele eșecului, pentru că nu este cazul. La cum ne-am prezentat azi… o să am o discuție cu băieții și cei care au venit acum, și cei noi. A fost un joc catastrofal, fără implicare, fără responsabilitate, dar am timp la dispoziție să repar lucrurile care nu au funcționat.

Au fost și lucruri bune, nu pot să spun nu, dar prea puțin pentru o nou-promovată și pentru echipa noastră care tinde la play-off. Rezultatul nu e mincinos, echipa adversă a profitat de erorile noastre. La primele două goluri au fost greșeli foarte mari, dar nu vreau să caut o scuză, să spun că adversarul a fost foarte puternic. Am jucat noi foarte prost.

Au contat și absențele, am jucat cu foarte mulți tineri, dar nu vreau să găsesc scuze, trebuia să ne prezentăm altfel.

(N.r. – Cum s-au mișcat jucătorii veniți în această vară?) Parțial bine, dar și de la ei vreau mai mult. Sunt noi la echipă, deci trebuie să ne bazăm pe ei. Trebuie să înțeleagă că randamentul lor trebuie să fie bun”, a transmis Dorinel Munteanu.

SC Oțelul a renunțat la Robert Băceanu după eșecul cu formația din Buzău

Întâmplător sau nu, după amicalul cu Gloria Buzău, SC Oțelul a anunțat faptul că împrumutul lui Robert Băceanu de la Academia Gheorghe Hagi a fost întrerupt! El ajunsese la Galați chiar în această vară, clubul anunțând oficial mutarea săptămâna trecută, la 5 iulie.

Băceanu a început confruntarea cu Gloria Buzău ca rezervă, dar poate că evoluția avută după ce a fost introdus pe teren l-a dezamăgit atât de mult pe Dorinel Munteanu încât a decis să rupă acordul cu echipa patronată de Gheorghe Hagi.

Clubul nostru a încheiat colaborarea cu jucătorul Robert Băceanu, venit sub formă de împrumut de la Academia Gheorghe Hagi. Mulțumim și mult succes!”, a anunțat formația nou-promovată pe pagina de Facebook.

SC Oțelul continuă pregătirea la Poiana Brașov

După testul cu Gloria Buzău, SC Oțelul continuă perioada de pregătire de la Poiana Brașov. Munteanu pune accentul pe acumularea fizică și își pregătește jucătorii chiar și în pădurile din zonă, cu alergări de anduranță, dar și cu sprinturi.

Clubul din Galați va mai disputa trei meciuri de verificare în cantonamentul de la Poiana Brașov, cu Unirea Slobozia, la data de 16 iulie, FC Brașov, la 19 iulie, și Metaloglubus, la 22 iulie. Ultimul test al verii va avea loc după stagiul de pregătire, la 30 iulie, cu ”satelitul” Farului Constanța.

Gălățenii au avut trei meciuri amicale în această vară. Înainte de eșecul cu Gloria Buzău, în chiar primul test al perioadei de pregătire SC Oțelul a trecut cu 6-0 de nou-promovată în Liga 3 Unirea Braniștea, campioana Ligii a 4-a Galați în 2022, iar ulterior a cedat, într-o atmosferă de vis, în confruntarea cu vicecampioana României, FCSB, scor 0-1.

Rezumatul partidei Gloria Buzău – SC Oțelul, scor 4-0

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/10-cluburi-din-liga-2-in-randul-celor-mai-bune-academii-din-romania-fk-miercurea-ciuc-e-pe-locul-2-iar-in-top-10-se-mai-regasesc-doua-echipe-din-divizia-secunda-cate-formatii-din-liga-3-au-prins-i-19237322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-fara-emotii-pentru-gloria-buzau-in-amicalul-cu-nou-promovata-cu-sc-otelul-echipa-lui-cristian-pustai-a-invins-la-scor-trupa-lui-dorinel-munteanu-19237304

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-dat-startul-cantonamentului-de-vara-dorinel-munteanu-pune-accentul-pe-partea-fizica-dar-inaintea-deplasarii-a-renuntat-sub-forma-de-imprumut-la-trei-jucatori-19237195

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-continua-campania-puternica-de-transferuri-galatenii-si-au-adus-un-mijlocas-din-liga-3-fost-adversar-in-play-off-ul-de-promovare-19237105

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2022, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă