Dorin Toma a testat noi jucători la ASU Poli, într-un joc-școală. Andrei Ludușan a plecat între timp de la alb-violeți

Anda DELIU 26 Jun. 2021, 20:19 Liga 2
Dorin Toma a testat noi jucători la ASU Poli, într-un joc-școală. Andrei Ludușan a plecat între timp de la alb-violeți

Așa cum a declarat la reunire, antrenorul Dorin Toma a văzut la lucru, astăzi, 26 iunie, o serie de jucători veniți în teste la ASU Poli, care au jucat cu o grupă de copii a clubului. De precizat că Andrei Ludușan nu a rămas la alb-violeți, dar au apărut ca noutăți Samuel Costea, Angelo Iuga, Flavius Budin sau Alin Dobre.

Samuel Costea e alt jucător ”apărut” după ce la începutul săptămânii s-a reunit cu Ripensia, după ce la fel s-a întâmplat cu Robert Popeț, portar de la ACS Poli, care în primăvară a fost la CSC Dumbrăvița. Pe lângă Costea, jucător de la Ghiroda, Angelo Iuga e de la Pecica, Flavius Budin e de la Cugir, iar Alin Dobre vine de la ”satelitul” Clincenciului.

Costea a obținut penalty-ul din care s-a marcat golul de 1-0 al jocului-școală. Bogdan Pop a marcat de la punctul cu var.

ASU Poli, repriza I: Păduraru – Sporin (ACS Poli), Moțiu, Codrea, R. Popa (ACS Poli) – Vidrăsan, Flavius Budin (2001, Cugir), Angelo Iuga (1997, Pecica), B. Pop (CFR Cluj), Samuel Costea (2001, Ghiroda) – Alin Dobre (2002, Academica Clinceni II)
ASU Poli, repriza a II-a: Popeţ – Dincă, Stoia (toţi ACS Poli), Bîrlovean, Coroiu – Gologan, Grimmer (Fortuna), Trip, Gaşpar, Românu (ACS Poli) – Piţigoi

Dorin Toma recunoaște că e dificil să urmească atât de mulți jucători veniți în probe

Antrenorul polist recunoaște că e o muncă destul de complicată pentru un tehnician să urmească atât de mulți jucători noi, într-un termen scurt, fiind și nou la echipă. Decizia în privința nou-veniților se va lua săptămâna viitoare.

”A fost un joc destul de reuşit, dar, din păcate, sunt mulţi jucători şi nu am reuşit să mă axez decât pe cei de la echipa mea şi pe ceilalţi, de la juniori, i-a urmărit Sorin (Brîndescu). La noi au fost 20 de jucători, i-am urmărit pe toţi şi am decis să rămână doar şase dintre ei, care vor continua încă o săptămână alături de noi iar sâmbăta viitoare urmează să definitivăm trialurile. A fost un trial preliminar şi săptămâna viitoare vom trage linie şi ne vom axa după aceea pe jucătorii seniori ca să ne completăm lotul. Săptămâna viitoare vom continua pregătirile pe plan local, cu câte două antrenamente şi cu un joc sâmbătă, acasă, aşteptăm suporterii să fie alături de noi. Din data de 5 (iulie) intrăm într-un cantonament, o pregătire centralizată şi cu jocuri amicale din trei în trei zile”, a declarat Toma, pentru site-ul oficial al clubului.

Primul amical pentur ASU Poli, în 3 iulie

Poliștii intenționau să joace în 30 iunie cu Obilici Sânmartinu Sârbesc, dar echipa adversă, de ligă inferioară, nu va fi disponibilă. Se caută un adversar pentru 3 iulie.

Iată celelalte amicale stabilite:

10 iulie – CSM Reşiţa (deplasare)
14 iulie – CSM Reşiţa (acasă)
17 iulie – OFK Kikinda (deplasare, Serbia)
21 iulie – CA Oradea (acasă)
24 iulie – Ripensia

Foto: ASU Politehnica Timișoara

Anda DELIU 26 Jun. 2021, 20:19 Liga 2
Pe aceeași temă