„Domnule Taher, nu se va repeta scenariul din 2008!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Sep. 2013, 14:22 Actualizat: 02 Sep. 2013, 14:23 Liga 2
„Domnule Taher,  nu se va repeta scenariul din 2008!”

Adrian Zamfir, acționarul Rapidului, susține că îl așteaptă pe omul de afaceri alături de el la club în alte condiții decât cele oferite de Copos în trecut

Taher s-a arătat dispus să reinvestească la Rapid

Rapid a pierdut, sâmbătă, amicalul cu CS Universitatea Craiova (2-0), însă suporterii rapidiști au avut alt subiect de discuție în ziua meciului. Anume știrea oferită în exclusivitate de ProSport: Fathi Taher (foto), omul de afaceri de origine iordaniană, și-a anunțat disponibilitatea de a se implica din nou financiar în Giulești. „Sunt gata să revin, am discutat cu oameni apropiați de club, dar nu mă joc pe banii mei. Vreau transparență totală, mai ales în acte”, a punctat afaceristul.

Reacția lui Adrian Zamfir, actualul acționar majoritar din Giulești, nu a întârziat să apară: „Îl aștept pe domnul Taher să investească la Rapid! Eu sunt realizat din punct de vedere financiar, dar îmi doresc oameni puternici lângă echipă. Îi promit transparență totală. Nu se va mai repeta scenariul din 2008″.

În 2008, după ce se înțelesese cu George Copos pentru preluarea a 60% din acțiunile clubului, Taher a apucat să investească 8 milioane de euro, pe care i-a pierdut după ce Copos s-a folosit de un anume paragraf din înțelegere, revenind la conducerea clubului.

Scandal cu mesajele anti-FRF

Șapte fani rapidiști au ajuns sâmbătă la Craiova pentru amicalul cu CS Univ. (echipa Primăriei), deși inițial au anunțat că vor boicota partida. Aceștia au avut cu ei mai multe bannere cu trimitere atât la adversarul de sâmbătă (Echipe hibrid, în loc de Poli, Craiova, Rapid?) ori la șefii FRF și LPF (Sandu, Dragomir și restu, urmașii lui Ceaușescu / DNA, când faci dreptate / LPF și FRF, nedreptate după nedreptate), pe care nu le-au putut afișa însă pe „Oblemenco” din cauza jandarmilor (foto).

CS Univ. Craiova – Rapid 2-0

CS U Craiova: Irimia – Ljubinkovic, Cârjă, Pătrașcu, I. Stancu – Oprița, Dragalina, Ad. Ionescu, Cr. Ganea – Dragu, Dragicevic. Au mai intrat: Brac – A. Voinea, Fl. Pârvu, Precup, Bardu, Sin. Antrenor: Erik Lincar.

Rapid: Plopeanu – Voicu, Tânc, Al. Iacob, M. Stoica, Al. Ioniță, V. Negru, Al. Coman, Doman, Ciolacu, Pancu. Au mai intrat: Mișa, Ad. Grigore, Păun, Fl. Matei, Fl. Lazea, Martin. Antrenor: Sandu Tăbârcă.

Arbitru: Sebastian Colțescu ««« , Asistenți: Daniel Mitruți ««« , Mihai Iliescu «««
Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova). Spectatori: 5000. Jucătorul meciului: Dragicevic

Articol scris de Victor STOICESCU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Sep. 2013, 14:22 Actualizat: 02 Sep. 2013, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă