Doicaru convocat pentru partida cu FC Botosani

15 Apr. 2009, 13:49 Liga 2
Doicaru convocat** pentru partida cu FC Botosani

A trecut mai bine de sapte luni de la ultima aparitie a atacantului nemtean Radu Docaru in echipa de baza a Ceahlaului. Acesta a bifat doar doua partide in actuala editie de campionat, ultima sa aparitie a avut loc in partida Ceahlaul-Dunarea Galati 1-0 din etapa a 2-a a turului de campionat.

 

In saptamana urmatoare acelei partide varful originar din Dobrogea a suferit o accidentare foarte grava la un antrenament (fractura de peroneu si smulgere a ligamentului piciorului stang).  Dupa o operatia chirurgicala si perioada de refacere, Radu a intrat in programul de pregatire al echipei inca din iarna, efectuand cu echipa cantonamentele din perioada de pregatire de la Piatra Neamt si din Ungaria. In perioada cat Radu Doicaru a fost indisponibil conducerea tehnica a cautat mereu solutii pentru compartimentul ofensiv, au fost utilizati pe rand Gafita, Vinicius Fabbron, Afusi, Staicu, Tudosa a fost si el reprofilat atacant insa dintre cei mentionati doar Gafita a confirmat pe deplin.

 

„S-a antrenat la nivelul dorit de conducerea tehnică si are sanse să joace. Ca orice alt fotbalist de-al nostru care este apt din toate punctele de vedere are oricînd posibilitatea de a juca în meciurile oficiale“, a precizat Mihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlăului. 

 

De asemenea tehnicianul nemtenilor se arata increzator in perspectiva meciului cu FC Botosani, sperand de asemenea in recuperarea lui Barna si Macovei, primul nu a jucat decat in prima repriza cu Lotus Baile Felix din prima etapa in acest retur, iar al doilea a acuzat o accidentare in ultima partida a Ceahlaului de pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti. Singura indisponibilitate de marca din tabara nemteana o reprezinta juniorul Sofronie international U-19 nerefacut inca in urma accidentarii de la Galati din meciul cu Dunarea. In locul acestuia va evolua in continuare Radu Miron ultimul marcator al Ceahlaului in campionat in meciul de acasa cu Petrolul.

 

„Indiferent de cine întră pe teren trebuie să castigăm. Vrem să ne detasăm iar la sase puncte de Delta, echipă care va sta în această rundă“, a mai afirmat Mihai Ionescu.
 

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)
 

15 Apr. 2009, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă