Florin Răducioiu și-a anunțat plecarea de la Dinamo și dă vina pe Răzvan Zăvăleanu: ”Lipsă de respect! I-am explicat ce planuri am în Liga 2 și nici până acum nu am răspuns la ce am cerut”

Robert JUGRAVU 14 Jul. 2022, 13:56 Liga 2
Florin Răducioiu și-a anunțat plecarea de la Dinamo și dă vina pe Răzvan Zăvăleanu: ”Lipsă de respect! I-am explicat ce planuri am în Liga 2 și nici până acum nu am răspuns la ce am cerut”

Florin Răducioiu (52 de ani) și-a anunțat plecarea de la Dinamo și l-a acuzat pe administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu că nu i-a mai răspuns la telefon pentru a pune la punct un plan comun.

Dinamo a retrogradat în această vară în premieră în Liga 2, moment din care team-managerul Florin Răducioiu a ”dispărut” de la echipă, așa cum ProSport a scris în exclusivitate.

Florin Răducioiu și-a anunțat plecarea de la Dinamo: ”Tăcerea e un răspuns pentru mine”

Acum, fostul membru al Generației de Aur a naționalei României a rupt tăcerea și spune că atitudinea lui Zăvăleanu l-a făcut să ajungă în situația de a demisiona de la Dinamo.

Team-managerul și-a încheiat aventura la clubul din ”Ștefan cel Mare”, anunțând că în cursul zilei de joi, 14 iulie, își va depune demisia.

”Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine (n.r. – joi) îmi dau demisia.

Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând. Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta.

Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac.

În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut.

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot, în care i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia”, a declarat Florin Răducioiu pentru OrangeSport.

Răducioiu, încurajat de Nicolae Badea să demisioneze

Florin Răducioiu susține că Nicolae Badea este singura persoană care a ajutat-o în mod real pe Dinamo în sezonul trecut, la finalul căruia echipa a retrogradat pentru prima dată în istoria sa în Liga 2. Fostul internațional român a dezvăluit că s-a consultat cu fostul ”finanțator din umbră” înainte de a hotărî să demisioneze și acesta i-a confirmat că face alegerea corectă.

”Domnul Badea a fost singurul care a ajutat concret Dinamo, economic, logistic, lucruri care nu au fost apeciate. Singurul a fost care a încercat să salveze clubul de la dezastru. Nu e vina lui, e vina altora. Domnul Badea mi-a zis că fac foarte bine că-mi dau demisia. Am principii în viaţă. Eu am respect faţă de persoane, al lor nu există. Nu vreau să fiu înconjurat de lume care nu e loială. Domnului Badea îi urez succes cu echipa din Liga 4.

Le doresc să rămână în Liga 2, pericolul real e să retrogradeze în Liga 3. Echipa nu e foarte bună acum. Nu ştiu ce vor face, nu ştiu lotul lui Dinamo acum. Nu mă mai priveşte”, a mai spus Florin Răducioiu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-oficializat-venirile-lui-valentin-lazar-si-nelut-rosu-iar-doi-fotbalisti-experimentati-au-semnat-prelungirile-contractuale-anuntul-clubului-19237238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/10-cluburi-din-liga-2-in-randul-celor-mai-bune-academii-din-romania-fk-miercurea-ciuc-e-pe-locul-2-iar-in-top-10-se-mai-regasesc-doua-echipe-din-divizia-secunda-cate-formatii-din-liga-3-au-prins-i-19237322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-bifat-si-vizita-medicala-cainii-rosii-lot-de-23-de-jucatori-cu-trei-fotbalisti-ajunsi-in-aceasta-vara-in-stefan-cel-mare-si-un-absent-motivat-antrename-19236699

Robert JUGRAVU 14 Jul. 2022, 13:56 Liga 2
Pe aceeași temă