Marian Dodu: „Se folosesc metode specifice”

Liga2.ro 31 Aug. 2008, 21:39 Liga 2
Marian Dodu: „Se folosesc metode specifice

După eșecul cu cântec de sâmbătă, de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, scor 2-3, oficialii de la Progresul nu și-au găsit liniștea. Mai întâi au trecut prin momente teribile sâmbătă seară, când tehnicianul Marius Șumudică, împreună cu alți doi oficiali, a fost implicat într-un accident lângă Urziceni. Apoi, ieri, președintele Marian Dodu (foto dreapta), a lansat un atac virulent la adresa arbitrului central Sorin Mocan, dar și la adresa conducerii Ceahlăului. „Arbitrajul a fost mai mult decât potrivnic. Ne așteptam să fim defavorizați, dar nici chiar în halul acesta. Oficialii nemțeni folosesc metode specifice pentru a câștiga”, a declarat Dodu, care apoi a ținut să precizeze că Ceahlăul nu are șanse să promoveze. „Dacă ar juca toate meciurile doar pe teren, cei de la Ceahlăul nu ar avea cum să promoveze. Nu au echipă de Liga I”, a completat oficialul Progresului.

Marius Șumudică se simte bine

Legat de accidentul de sâmbătă seară, președintele Marian Dodu ne-a dat asigurări că toți cei trei oficiali ai clubului bucureștean sunt în afara oricărui pericol. „Șumudică este bine și este acasă acum. A fost sâmbătă seară la Spitalul de Urgență, unde a mai făcut un control amănunțit, și totul este în regulă. La fel și ceilalți doi oficiali. Toată lumea a trecut cu bine de accident”, a declarat Dodu.

„Fiecare are dreptul la o opinie. Este treaba domnului Dodu ce declară. Eu sunt în concediu la Cannes și mă simt foarte bine.” – Gheorghe Ștefan, președinte Ceahlăul

Articol scris de Daniel REMEȘ

Liga2.ro 31 Aug. 2008, 21:39 Liga 2
Pe aceeași temă