DNA vs SERIE C

10 May. 2009, 09:19 Liga 2
DNA vs SERIE C

Suporterii nemțeni au revenit la sentimente mai bune după absența de la teren în partidele cu Sportul Studențesc și FC Snagov. La partida cu Cetate Suceava au asistat 2 inimoase galerii: cea „bătrână” obișnuită a meciurilor de la sală și Brigate Ultras (o parte a ei), cei care încurajează de regulă formația Ceahlăului în disputele din campionat.

 

Sucevenii au fost și ei însosiți de o gălăgioasă galerie care și-a încurajat favoriții pe întreagul parcurs al meciului. În timpul partidei, cele două fracțiuni dure s-au „contrat” în replici spumoase gustate de publicul spectator.

 

„Nu meritați, nu meritați să promovați” și „D.N.A, D.N.A” au fost scandările galeriei sucevene, în timp ce Brigate Ultras a replicat scurt și concis: „SERIE C!, SERIE C!, SERIE C!” făcând aluzie la situația grea din clasament a rivalilor de la Suceava.

 

Partida s-a încheiat fără incidente, în principal datorită organizării fără cusur a gazdelor, jandarmeria locală asigurând plecarea în siguranta de la stadion a microbuzului ce a transportat galeria suceaveană, lucru ce nu s-a întamplat spre exemplu la Bacău când autocarul Ceahlaului a fost atacat cu pavele și pietre la ieșirea din oraș.  

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

10 May. 2009, 09:19 Liga 2
Pe aceeași temă