„Vom învesti la Delta abia la vară, după ce se termină misiunea actualei conduceri”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 15:25 Diverse

Președintele Consiliului Județean Tulcea a ținut să pună capăt zvonurilor nefondate lansate de personaje dubioase legate de implicarea în finanțarea și managementul clubului de fotbal Delta.

„Ce se întâmpla acum la club este strict treaba conducerii și a finanțatorului, respectiv a Primăriei Tulcea. Pot să pună ce antrenor vor, să schimbe ce vor ei, este treaba lor. Consiliul Județean, am spus și o repet, se va implica atunci când va fi pus la punct un plan concret, nu putem interveni din mers ca să aruncăm, banii publici de pomană. Probabil că vom interveni la club la vară, în iunie iulie, după ce actuala echipa de conducere își va termina treaba, vom face o analiză și ne vom implica așa cum am promis, dar nu pentru că vor unii banii Consiliului Județean, avem deja o strategie, nu mai merge cu jumătăți de măsură” a declarat președintele Teodorescu.

Cert este că dacă se va ajunge la o înțelegere între Primărie și Consiliul Județean, actuala conducere a clubului va fi schimbată odată cu finanțarea planificată de Consiliul Județean.

Sursa: Ziarul de Tulcea

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 15:25 Diverse
Pe aceeași temă