VIDEO | Rapidiștii s-au întors în curtea școlii

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 16:56 Diverse

Jucătorii divizionarei secunde Rapid Suceava s-au întors, timp de jumătate de oră, la fotbalul din curtea școlii. „Ceferiștii” au disputat joi, de la ora 14:00, un meci demonstrativ în compania echipei Liceului Industrial Nr. 3 din Suceava.

Rapidiștii au dat curs invitației antrenorului de rugby Constantin Vlad, care este profesor de sport la „Alimentar”. Gruparea din „Areni” a fost reprezentată de șase jucători: Rohețki, Semeghin, Ferariu, Sfrijan, Negru și Matei.

Chiar dacă s-a disputat pe o vreme urâtă și la o oră nepotrivită, partida a stârnit interesul câtorva zeci de tineri, care au asistat de pe marginea terenului la spectacolul oferit de „ceferiști”. Liceenii i-au luat tare pe mult mai bine cotații lor adversari, iar în startul partidei conduceau cu un surprinzător 3-0. La acest scor, Matei și compania și-au intrat în ritm, iar până la final au oferit publicului opt goluri și multe alte faze spectaculoase.

VEZI o GALERIE FOTO de la eveniment

Rapid Suceava joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul formației FCM Dorohoi, în cadrul etapei a 13-a din Liga a 2-a. În momentul de față, echipa suceveană ocupă locul 3 în clasament, la trei puncte distanță de poziția secundă, ocupată de Academica Argeș.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 16:56 Diverse
Pe aceeași temă