Veteranii Chimiei vor să țină piept mânjilor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Pelici nu menajează pe nimeni

Jucătorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea participă duminică, de la ora 16:30, la un meci demonstrativ în Sala Sporturilor Traian din localitate, alături de foștii fotbaliști de la Chimia și Oltchim. Deși în plin program de cantonament, antrenorul Alexandru Pelici duce la sală tot lotul de 28 de jucători.

„Mergem acolo cu toată echipa, dar probabil că nu vor juca cei care resimit ceva dureri. Facem câte două antrenamente zilnic, cu mingea facem o dată la două zile. Nu mai pleacă nimeni, Firțulescu rămâne și el, este cu gândul numai la echipă, dar nici nu mai vine nimeni, avem concurență pe toate posturile” a spus tehnicianul Alexandru Pelici.

Dintre foștii jucători ai Chimei sunt așteptați duminică la Sala Traian, Dumitru Teleșpan, Marin Nicolae, Lucian Giurcă, Costel Gaiță, Gabi Mangalagiu, Mihai Persu, Cristi Chircuș, Manuel Moldoveanu, Cristi Lazăr, Alin Pufu, Bogdan Mihalache, Alin Savu și Cosmin Ursu. „Restul nu au făcut cantonament în această iarnă și s-au cam îngrășat” a glumit Marin Nicolae. 

Jucătorii de la Chimia insistă pentru un „transfer” de ultimă oră, invitându-l alături de echipa lor și pe Florin Costea, aflat la Râmnicu Vâlcea. Va lipsi însă cel mai îndrăgit fost fotbalist, Iancu Carabageac, care s-a mutat de ceva timp în Sibiu, însă Stadionul Municipal ar putea prelua în curând numele său.

Pe banca Chimiei va sta Marian Bașno, iar pe cea a Chimiei, Lucian Catargiu (foto mic). Organizatorul showului, Dragoș Muscalu, a invitat și alți doi foști cunoscuți fotbaliști de la Vâlcea, Mordonu și Tarcea. 

Show-ul va fi arbitrat de fostul arbitru internațional Gheorghe Constantin. La final, toți participanții vor merge la o masă comună.

Meciurile demonstrative vor avea loc înainte de finala Cupei Prieteniei la minifotbal în care se vor înfrunta, de la ora 18:00, Annelice și Ostroveni.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă