VIDEO! Rapidiștii au sărbătorit primul loc în Seria I la pomana porcului

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 19:56 Diverse

Rapidiștii au încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în Seria I a Ligii a II-a și au toate motivele să petreacă în acest final de an. Jucătorii giuleșteni au fost invitați joi în localitatea călărășeană Mănăstirea la o tradițională pomană a porcului, organizată de senatorul PNL Liviu Tomoiagă, un fan al formației vișinii.

Rapidiștii au jucat o miuță în compania formației locale Unirea Mănăstirea, dar nimeni nu a mai ținut cont de scor, care a fost net în favoarea echipei lui Viorel Moldovan, chiar dacă portarul Virgil Drăghia a evoluat la un moment dat în ofensivă. Goalkeeperul a ratat câteva ocazii bune și i-a impresionat pe spectatori cu aptitudinile sale ofensive.

La finalul partidei, jucătorii și staff-ul au fost invitați la masă, iar englezul Rhemaa Obed a avut ocazia de a gusta pentru prima oară șoriciul de porc, dar și vin românesc. Antrenorul Viorel Moldovan și-a etalat calitățile de cântăreț pe melodia Cântă cucu-n „Bucovina” a lui Grigore Leșe, iar prestația sa o vedeți în playerul de mai sus.

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 19:56 Diverse
Pe aceeași temă