VIDEO! Jucătorii de la FC Botoșani le-au oferit flori fetelor de la Pro Volei

08 Mar. 2012, 20:45 Diverse

O parte din componenții lotului echipei FC Botoșani au fost astăzi la antrenamentul formației Pro Volei și le-au oferit flori jucătoarelor. Acțiunea a fost ținută în secret de reprezentanții celor două cluburi iar fotbaliștii au intrat în sală în timp ce voleibalistele erau într-o scurtă ședință cu antrenorii și președinle Cătălin Buhăianu.

Președintele de onoare al CS Pro Volei le-a făcut și el o surpriză jucătoarelor. Le-a adus la sală două torturi. Cătălin Buhăianu a spus că gestul fotbaliștilor a fost unul surprinzător și le-a urat să promoveze în liga I.

„Este un gest deosebit, un gest frumos specific acestei sărbători de 8 Martie. Este un gest surprinzător atât pentru mine cât și pentru fete. Faptul că au dorit să vină astăzi și să le felicite pe fete demonstrează faptul că sportul reprezintă un mod de a trăi și cred că atât fotbaștii cât și voleibalistele își câștigă existența prin sport. Astăzi ne-au demonstrate sportivii că pot fi oameni de înaltă ținută morală. Mulțumim celor de la FC Botoșani. Le-am adus și eu ceva dulce. De fiecare dată când sărbătorim ziua onomastică a unei fete sau un alt eveniment frumos, torul este un lucru obișnuit la noi în familia voleiului„, a spus Cătălin Buhăianu.

„A fost un gest neașteptat și foarte frumos din partea lor. Noi petrem ziua de 8 Martie la sală. Fetele pleacă miercuri la Baia Mare unde au turneul semifinal. Performanța nu prea ține cont de 8 Martie. Nu se pune problema distrație. Întâi calificarea în finală și apoi au timp să se distreze”, a spus Ana Maria Precol, jucătoare Pro Volei.

Sursa: Bt online

08 Mar. 2012, 20:45 Diverse
Pe aceeași temă