Utiștii au „descălecat” la Seleuș să le mulțumească localnicilor pentru ajutorul acordat!

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 13:35 Diverse
Utiștii au „descălecat

Acum câteva săptămâni, la inițiativa preotului Petre Ursulescu, comuna Seleuș a sărit în ajutorul echipei fanion a Aradului dotând cantina clubului cu zeci de kilograme de legume. Odată cu intrarea în vacanță, utiștii le-au mulțumit personal celor din Seleuș pentru gestul lor.

După ce au participat la slujba de ieri dimineață la biserica din localitate, Apostu, Neagu, Firțulescu, Marcu, Sălăjan, Gornic și Trabalka s-au dezeechipat pentru o „miuță” împotriva o selecționată a localnicilor pe teren sintetic.

În fine, „alb-roșii” și gazdele lor au servit prânzul, obținând și promisiunea primarul Cristian Branc că Seleușul va asigura necesarul de legume al cantinei și în anul 2014. „Am cunoscut oameni sufletiști, care iubesc cu adevărat fotbalul și UTA. Le mulțumim pentru că sunt alături de noi, sperăm să le aducem cât mai multe bucurii prin rezultatele noastre”, a afirmat George Neagu.

Căpitanul „textilist”, dar mai ales Bogdan Apostu, au întâlniri peste întâlniri cu oameni de afaceri arădeni pentru asigurarea bugetului echipei pentru partea a doua a sezonului.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 13:35 Diverse
Pe aceeași temă