UTA se va îmbrăca în Adidas

06 Feb. 2012, 18:03 Diverse

Din motive obiective, drumurile firmei Umbro și „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc se despart după numai un an de zile. Conducerea echipei fanion a Aradului a studiat mai multe oferte venite din partea brandurilor din zona echipamentelor sportive și a optat pentru cea de la Adidas. Prima comandă a fost făcută, existând speranțe ca, în ciuda drumurilor impracticabile, articolele să sosească la Arad cel târziu până miercuri, când delegația utistă pleacă spre București și apoi în Antalya.

Așadar, fotbaliștii UTA-ei s-ar putea îmbrăca în haine noi în exclusivistul cantonament din Turcia, punctând și prin acest lucru la capitolul imagine. La capitolul echipamente oficiale de joc, gruparea arădeană a optat pentru următoarele trei variante: roșu complet, alb complet și galben. Ultimul echipament este cel de rezervă, de deplasare, în ultimele sezoane „alb-roșii” trecând de la negru, verde fosforescent la albastru deschis. Bineînțeles, primul transport conține și articole specifice iernii: geci, foițe de vânt sau treninguri, dar și câteva mingi, aici utiștii părând să aibă un avantaj. În returul prezentei ediții de campionat se va juca cu balonul oficial de la Euro 2012, Adidas Tango, arădenii primind în valoarea contractului acest tip de mingi.

„Oficialii” Bătrânei Doamne speră să prezinte noul echipament Adidas într-o acțiune de promovare a imaginii clubului ce va avea loc la finalul acestei luni, la Galleria Mall. Totodată, noul echipament Adidas personalizat petru Campioana Provinciei va putea fi cumpărat de fanii UTA-ei cel mai repede în primele zile ale lunii martie.

Sursa: Sport Arad

06 Feb. 2012, 18:03 Diverse
Pe aceeași temă