Tribunele stadionului Motorul sunt mutate la Șiria! UTA ar putea debuta pe „Otto Greffner” vinerea viitoare

Marius ANGHEL 24 Feb. 2017, 13:22 Diverse

Cel puțin pentru o jumătate de an, echipa fanion a Aradului își ia rămas bun de la arena „Motorul”. Primăria a promis investiții de 600 de mii de euro (majoritatea într-un gazon hibrid de genul celora de pe The City of Manchester Stadium sau Nou Camp), în așa fel încât, în cazul unei promovări în Liga 1, stadionul din Aradul Nou să fie omologat provizoriu și pentru primul eșalon.

Deocamdată, lucrările sunt la stadiul de… demontări. Vorbim despre tribuna a doua, ce va ajunge pe bucăți pe stadionul  „Otto Greffner” din Șiria, gazda UTA-ei în stagiunea de primăvară. Ele vor fi amplasate în spatele celor două porți, capacitatea arenei urmând să crească cu aproximativ 600-700 de locuri.

Cert este că lucrările de amenajare de la Șiria ar trebui urgentate și asta pentru că Federația intenționează să programeze partida dintre „Bătrâna Doamnă” și Metalul Reșița, din cadrul etapei a 23-a a Ligii a 2-a, vineri, 3 martie. Se știe deja că partida urmează a fi televizată, iar ea se va disputa ori vineri, ori duminică.

Totodată, se pare că la Șiria nu va mai evolua nicio altă echipă în afară de UTA. Echipa secundă a „roș-albilor”, cele de juniori și Liga 4-a va trebui să caute variante în municipiu sau pe lângă, variantele fiind Sînicolau Mic, Șega sau chiar „Gloria”. Ar mai fi o discuție și cu echipa de fotbal feminin, AC Piroș Security, care în toamnă și-a disputat meciurile oficiale duminică dimineață, la Șiria.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 24 Feb. 2017, 13:22 Diverse
Pe aceeași temă