Tot un timișorean a fost remarcatul României U16. „Returul” cu Ungaria s-a terminat la egalitate

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 18:02 Diverse
Tot un timișorean a fost remarcatul României U16.**

Reprezentativa României sub 16 ani a remizat cu formația similară a Ungariei în al doilea joc test disputat în această săptămână între cele două. Dacă în victoria de la Gyula, Vlad Dragomir, de la ACS Poli, s-a evidențiat cu o dublă pentru „tricolorii mici”, azi la Pâncota, un alt timișorean, Andrei Mezin, a înscris singurul gol al echipei pergătite de Adrian Boingiu.

La fel ca în Ungaria, unde naționala mică s-a impus cu 3-2 în urmă cu două zile, în județul Arad România U16 a mizat pe numai puțin de cinci jucători din orașul de pe Bega. Fundașii Raul Cochințu, Cristian Podină, mijlocașul Vlad Dragomir și atacantul Andrei Mezin au fost titulari, în timp ce Narcis Popan a intrat pe parcurs.

România U16 a deschis scorul prin Mezin, jucătorul împrumutat de ACS Poli la AS Murani (L4) în minutul 24, în timp ce maghiarii au replicat un minut mai târziu. Partida de pe arena „șoimilor” s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

România U16: Andrei Vlad ((80+3 Mario Contra) – Radu Boboc, Raul Cochințu, Constantin Dima, Cristian Podină (79 Robert Bogdan) – Rareș Lazăr (68 Bogdan Țoiu), Alexandru Petruș – Mihai Ene (41 Narcis Popan), Vlad Dragomir, Claudiu Micovschi (64 Dan Berci) – Andrei Mezin (58 Robert Moldoveanu).

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 18:02 Diverse
Pe aceeași temă