Suspendare uriașă pentru Preda! Portarul e out 16 meciuri după bătaia cu Pleșan și Cristescu

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 19:03 Diverse
Suspendare uriașă pentru Preda!** Portarul e out 16 meciuri după bătaia cu Pleșan și Cristescu

Portarul echipei FC Universitatea Craiova, Andrei Preda, a primit astăzi o suspendare de 16 meciuri și o amendă de 9.000 de lei în urma ședinței Comisiei de Disciplină a FRF, după incidentele de la finalul partidei cu CS Universitatea Craiova, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii a II-a, informează frf.ro.

Andrei Preda (24 de ani) a avut la începutul meciului cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0, un conflict cu Mihăiță Pleșan, mijlocașul gazdelor, dar și cu Silvian Cristescu, team-managerul clubului finanțat de Primăria Craiovei.

AICI AI DETALII DESPRE INCIDENTELE ÎN CARE AU FOST IMPLICAȚI JUCĂ‚TORII CELOR DOUĂ‚ ECHIPE

Preda, zis și Gogoașă, a fost uimit de suspendarea pe care a primit-o, însă spune că va face apel. Portarul nu știe cine l-a reclamat, deoarce nici Pleșan, nici Cristescu nu au făcut memorii, însă bănuie Poliția Comunitară. În urma sancțiuni aspre, Preda ratează returul campionatului: „Am aflat de suspendare și normal că nu-mi convine. Sunt și surprins pentru că din ce știu nici Pleșan, nici Cristescu nu au făcut memorii. Înseamnă că Poliția Comunitară e cea care m-a reclamat, iar tot cei de acolo mi-au dat și o amendă 9.000 de lei. Dar tot ce contează în acest moment este că a venit domnul Condescu, de acum va fi liniște. Am să fac apel, dar dacă pedeapsa nu va fi redusă, atunci îmi rămâne să mă pregătesc deja de Liga I”, a spus Preda pentru digisport.ro.

În vârstă de 24 de ani, Andrei Preda n-a apucat să evolueze în poarta Universității, el fiind pe parcursul celor 14 etape scurse până acum rezerva titularului Dumitru Hotoboc.

Reacții după bătaia de la Craiova! Pleșan: „Mi-e și rușine” / Preda: „Am înțeles că i-a căzut un dinte”

Preda este fost membru al galeriei Universității având tatuat versurile imnului Universității Craiova, „Cântec pentru Oltenia”.

CITEȘTE AICI POVESTEA IMPRESIONANTĂ‚ A LUI ANDREI PREDA, FOTBALISTUL CARE E PENTRU „UNIVERSITATEA” TRUP ȘI SUFLET

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 19:03 Diverse
Pe aceeași temă