Suporterii liderului Ligii 2 au șansa să aleagă noul echipament de joc al favoriților! FOTO – Vezi cele șase modele! Dunărea își schimbă sponsorul tehnic, posibil și sigla

Marius ANGHEL 05 Mar. 2018, 12:30 Diverse

Dunărea Călărași a trecut cu bine peste derby-ul cu FC Hermannstadt, rezultatul de egalitate, scor 0-0, menținând-o pe prima poziție pe echipa lui Dan Alexa. Călărășenii sunt atât de încrezători că vor obține promovarea directă în Liga 1, una istorică pentru echipă și oraș, încât au început de acum să se gândească la echipamentul de joc pe care să-l utilizeze în primul eșalon.

Dunărea le cere opinia suporterilor în privința noului echipament de joc. Conducerea clubului a postat pe pagina oficială a echipei mai multe fotografii cu echipamente și îi invită pe fani să dea o mână de ajutor în alegerea celor trei necesare.

„Tu alegi tricoul echipei tale!
Acerbis, sponsorul nostru tehnic ne-a trimis 6 modele. Împreună cu voi, suporterii echipei noastre, vom alege echipamentele de joc pentru acasă și deplasare.
Alege 3 echipamente din cele 6 fotografii numerotate. #impreunasuntemmaiputernici!”
, e mesajul Dunării pe fagina de Facebook.

Acerbis în loc de Jako. Își schimbă Dunărea sigla?

Dacă acum sunt îmbrăcați de Jako, Dunărea a optat și pentru un nou sponsor tehnic, Acerbis România.

„Este important ca suporterii să aleagă noul echipament de joc trimis de cei de la Acerbis. În funcție de alegerea lor vom cere imediat la Acerbis modelele alese de suporteri”, a explicat președintele clubului Dunărea, Florentin Brișan.

După postarea mesajului, tricoul cu nr. 3 are cea mai mare atracție la public, fiind cel mai ales dintre cele șase modele propuse de Acerbis.

Un alt aspect interesant care reie din pozele cu cele șase modele propuse este că emblema clubului apare în două variante noi. Nu este clar dacă sigla originală va fi sau nu schimbată odată cu promovare în Liga 1.

În altă ordine de idei, Dunărea are programat următorul meci oficial pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 12:30, cu CS Afumați, ocupanta locului 4.

Marius ANGHEL 05 Mar. 2018, 12:30 Diverse
Pe aceeași temă