Suporterii liderului au ales! Dunărea Călărași știe cum arată noile echipamente de joc pe care le va îmbrăca. Sponsorul tehnic va fi schimbat

Marius ANGHEL 03 Apr. 2018, 12:42 Diverse

În urmă cu o lună, la începutul lui martie, Dunărea Călărași lansa pe pagina de facebook a clubului o provocare pentru suporterii ei. Liderul Ligii 2 le cerea opinia fanilor și îi punea să aleagă noul echipament de joc pe care Valentin Alexandru și colegii săi să-l îmbrace. Atunci, călărășenii postau fotografii cu șase seturi de echipamente, dintre care să aleagă trei.

„Tu alegi tricoul echipei tale!
Acerbis, sponsorul nostru tehnic ne-a trimis 6 modele. Împreună cu voi, suporterii echipei noastre, vom alege echipamentele de joc pentru acasă și deplasare.
Alege 3 echipamente din cele 6 fotografii numerotate. #impreunasuntemmaiputernici!”
, era mesajul Dunării pe pagina de Facebook.

Astăzi, Dunărea a anunțat două, nu trei cum spunea inițial, echipamente preferate de suporteri pentru a fi îmbrăcate de jucătorii antrenați de Dan Alexa.

Fotografiile numerotate cu cifrele 1 și 3 au fost cel mai des alese, astfel că se știe noile echipamente ale Dunării. Liderul Ligii 2 va schimba astfel și sponsorul tehnic, urmând a trece de la Jako, cea care o îmbrăca acum, la Acerbis. Rămâne însă de văzut dacă călărășenii vor opta și pentru rebrănduirea siglei clubului, sau cele imprimate pe noile echipamente sunt doar modele propuse de Acerbis.

„Tu ai ales echipamentul de joc al echipei tale! âš½
În urma sondajului s-au ales echipamentele cu numerele 1 și 3!😉 Noul echipament vine de la sponsorul nostru: Acerbis Sport România
#impreunasuntemmaiputernici!”
, anunță Dunărea Călărași.

Altfel, Dunărea, care este lider în campionatul Ligii 2 și are un avans de trei puncte față de FC Hermannstadt, joacă vineri, 6 aprilie, de la ora 14:00, în deplasare, la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, într-un meci ce contează pentru etapa a 28-a.

Echipamentele preferate ale suporterilor:

Mai jos regăsiți celelalte modele dintre care au avut de ales suporterii:

Marius ANGHEL 03 Apr. 2018, 12:42 Diverse
Pe aceeași temă