„Stegarii” schimbă hainele în Liga 2. Echipamentul din deplasare e unicat. Cum ar putea arăta tricourile brașovenilor

Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 17:59 Diverse

FC Brașov va juca în Liga a 2-a cu un echipament nou. După ce în ultimii ani, „stegarii” au avut echipamente furnizate de Diadora, Masita și Puma, oficialii lui FC Brașov au încheiat, ieri, un parteneriat cu firma italiană Acerbis. Negocierile dintre cele două părți au început încă de la finalul campionatului trecut, iar un rol important în această afacere l-a avut Marian Ivan, fostul golgheter al „stegarilor”, care este imaginea firmei italiene în România.

„Pentru mine este o mare bucurie faptul că firma Acerbis va fi sponsor tehnic la FC Brașov. Îmi doresc din tot sufletul ca acest parteneriat să fie unul de succes, iar anul viitor să putem sărbători împreună promovarea echipei în Liga I, acolo unde este locul lui FC Brașov. De aici misiunea mea s-a încheiat”, a declarat Marian Ivan.

Echipament complet alb în deplasare!

Conform înțelegerii, noul sponsor tehnic al „stegarilor” va furniza echipamentul de joc pentru meciurile de acasă și din deplasare, dar și echipamentul complet pentru antrenamente. În meciurile de pe teren propriu „stegarii” vor purta echipament în culorile galben și negru, iar în deplasare, FC Brașov va folosi un echipament de joc complet alb.

Contractul se extinde și la grupele de copii și juniori de la FC Brașov. „Suntem bucuroși că am semnat contractul cu FC Brașov. Este o înțelegere pe doi ani, în condiții extrem de avantajoase pentru FC Brașov. Sper ca parteneriatul să fie unul de succes, iar anul viitor să fim în Liga I cu FC Brașov. De la echipa mare până la grupele de copii și juniori la FC Brașov echipamentul va fi furnizat de Acerbis”, a declarat Davide Zappavigna, patronul firmei Dplay Sport, unic importator în România al produselor Acerbis.

Sâmbătă, test cu Dinamo II

Jucătorii lui FC Brașov trag tare în aceste zile în cantonamentul pe care îl efectuează în Poiana Brașov. „Stegarii” au parte de câte două antrenamente pe zi, primul dintre ele fiind programat la ora 10.00 la Stadionul ICIM sau Tineretului, iar de la 17.30 sunt programate mai multe serii de alergări pe pantele din Poiană. Singurul jucător cu probleme medicale este mijlocașul Sebastian Ianc, cel care a ieșit accidentat încă din minutul 2 al amicalului de săptămâna trecută cu Victoria Bod. Primul meci amical din acest cantonament este programat sâmbătă, de la ora 10:30, pe Stadionul ICIM, cu Dinamo II.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 17:59 Diverse
Pe aceeași temă