Speranțe pentru Rapid! Un om de afaceri s-a răzgândit și ar vrea să reia negocierile pentru cumpărarea clubului

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 12:13 Diverse
Speranțe pentru Rapid!** Un om de afaceri s-a răzgândit și ar vrea să reia negocierile pentru cumpărarea clubului

ProSport a dezvăluit la începutul lunii decembrie că Adrian Zamfir a fost în discuții avansate cu afaceristul Nicolae Sarcină (44 de ani, foto), propietarul lanțului de supermarket-uri „Succes”, care s-a arătat mai mult decât interesat să preia Rapidul. Ultimul cuvânt l-a avut însă omul de afaceri din Târgu Jiu, care a considerat că, având în vedere procesul de insolvență, Rapid nu poate fi o sursă de profit prea curând. De curând, însă, se pare că lucrurile s-au mai schimbat și că Sarcină ar fi revenit la sentimente mai bune.

Mitică l-a făcut să se răzgândească

Se pare că, dacă ar fi cumpărat clubul, Nicolae Sarcină avea de gând să-l pună președinte în Giulești pe Dumitru Dragomir. De numele lui „Corleone” s-ar lega și decizia de ultim moment a lui Sarcină, anume aceea de a reintra în negocierile pentru preluarea grupării de sub Podul Grant. Acesta a avut o nouă discuție cu fostul șef de la LPF, care i-ar fi explicat că Rapid este un club ce poate ajunge  din nou în prim planul fotbalului românesc și care, cu investiții inteligente, în cinci ani ar putea evolua în grupele Ligii Campionilor. După întâlnirea cu Dragomir, Sarcină a revenit asupra deciziei luate în decembrie și pare mai decis ca niciodată să cumpere Rapidul.

 

Cristescu: „Există un om de afaceri interesat de club”

Miercuri, la ProRapid, a avut loc o întâlnire între suporteri și Nicolae Cristescu, unul dintre acționarii clubului. Acesta a explicat că există o ofertă concretă pentru achiziționarea clubului din partea lui Nicolae Sarcină. „Sunt  speranțe ca Rapid să fie salvat. Eu știu că există un om de afaceri interesat să cumpere clubul”, le-a spus Cristescu suporterilor. Cam în același ton au fost și declarațiile recente ale lui Dumitru Dragomir, care a recunoscut public faptul că a fost contactat de un potent om de afaceri, care ar dori să-l coopteze în viitoarea structură a Rapidului.

# La Tg. Jiu, acolo unde își desfășoară cea mai mare parte a afacerilor, despre Sarcină se spune că este unul dintre apropiații premierului Victor Ponta

55 de milioane de euro este averea lui Nicolae Sarcină, conform revistei Capital

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 12:13 Diverse
Pe aceeași temă