„Se pun bazele unei noi generații de fariști!”

Publicat: 06 Oct. 2011, 11:41 Actualizat: 06 Oct. 2011, 11:43 Diverse
„Se pun bazele  unei noi generații de fariști!”

Viitorul sună bine pentru tinerii care doresc să intre în marea familie a sportului constănțean și care doresc, totodată, să facă performanță în acest domeniu. FC Farul este una dintre opțiuni.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că unul dintre proiectele clubului este formarea unei noi generații de fariști.

„Vrem să îndrumăm tinerii către sport, nu neapărat către fotbal. Aceasta este dorința noastră și sper ca ea să dea roade”, a spus conducătorul clubului constănțean.

Totodată, Marcel Lică a precizat că toți elevii și tinerii până în 15 ani au acces gratuit la partidele pe care alb-albaștrii le vor disputa în acest sezon, pe teren propriu. Pentru a beneficia de această gratuitate, ei vor intra pe stadionul din strada Primăverii însoțiți de câte un profesor, accesul făcându-se pe bază de tabel.

„Chiar dacă meciul de sâmbătă se joacă în nocturnă, eu sper că ei vor fi prezenți în număr mare la stadion”, a afirmat Lică.

Legat de aspectele care îl nemulțumesc, președintele executiv al FC Farul a spus: „Sunt unele aspecte care mă nemulțumesc, cum ar fi jocul de la Năvodari, care nu a fost grozav, însă recuperarea jucătorilor accidentați este o prioritate pentru noi în momentul de față. Ne așteaptă un meci greu cu Dunărea Galați și avem nevoie de aportul tuturor”.

Partida FC Farul – Dunărea Galați, contând pentru etapa a 8-a a Ligii a II-a, Seria I, este programată sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 20.00.

Marcel Lică a accentuat asupra faptului că alb-albaștrii trebuie să rămână lucizi și să nu se culce pe-o ureche, după rezultatelor foarte bune din ultima perioadă.

„Cele trei puncte sunt vitale pentru noi, sâmbătă, cu Dunărea Galați. Suntem în fața mai multor echipe, care au același număr de puncte ca și noi, doar datorită golaverajului. Adversarele noastre abia așteaptă să greșim! Trebuie să rămânem lucizi, cu picioarele pe pământ, dar totodată să nu ne pierdem nici optimismul. De asemenea, este obligatoriu să ne perfecționăm jocul”, a spus oficialul farist.

Alb-albaștrii fac galerie handbalistelor de la Neptun!

Marcel Lică a mai spus că fotbaliștii Farului vor fi prezenți, sâmbătă, 8 octombrie, în Sala Sporturilor din Constanța, pentru a încuraja echipa de handbal feminin CSU Neptun la meciul de campionat cu HC Dunărea Brăila, care va începe la ora 11.

„Toți componenții lotului FC Farul vor fi în Sala Sporturilor și le vor sus-ține pe handbalistele de la Neptun pe toată durata jocului”
, a explicat Lică.

sursa: Cuget Liber

Publicat: 06 Oct. 2011, 11:41 Actualizat: 06 Oct. 2011, 11:43 Diverse
Pe aceeași temă