Se fac progrese la Vâlcea! „S-au îmbunătățit condițiile, suntem pe drumul cel bun”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 11:25 Diverse
Se fac progrese la Vâlcea!**

Șeful Centrului de copii și juniori al CSM Râmnicu Vâlcea, Gabi Mangalagiu, spune că, din vară, de când clubul a fost preluat de SC Damila SA,  infrastructura s-a dezvoltat.

„A fost o jumătate de an bună, după această fuziune, am găsit copii mulți, buni, asta este important. Treaba a pornit, merge bine, în continuare sper să fie și mai bine. S-au îmbunătățit condițiile, infrastrucura, avem și terenul sintetic, dar și terenul de la Oltchim. E greu să se facă direct trecerea de la juniorii A către CSM, dar în Vâlcea nu avem echipă de Liga a III-a, alte perspective nu sunt, alte formații unde pot merge, afară de Damila, care a avut o dezvoltare fulminantă în ultmii ani. Nu toți, la 18 ani sunt jucători de Liga I sau Liga a II-a” spune fostul atacant al Chimiei.

După ce a contribuit la promovarea Damilei în Liga a II-a, Gabi Mangalagiu are acum misiunea de a crește noi juniori de talia lui Brănescu, Rusescu sau frații Costea. „Pentru anul viitor, îmi doresc să văd doi copii de la juniorii A în lotul CSM-ului, iar centrul să se dezvolte pe principii clare, am înțeles că acum avem și sprijinul autorităților locale. Părinții să își aducă copiii la CSM, care este polul fotbalului vâlcean, este singurul loc unde se pot dezvolta, chiar dacă sunt și alte centre pe plan local. Este mare lucru că niște oameni serioși pun umărul la dezvoltarea acestui club” a mai afirmat Gabi Mangalagiu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 11 Dec. 2013, 11:25 Diverse
Pe aceeași temă