Răspunsul conducerii clubului UTA față de comunicatul suporterilor. Care crede că este locul celor de la Suporter Club UTA și motivul aducerii lui Ionuț Popa

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 18:01 Diverse
Răspunsul conducerii clubului UTA față de comunicatul suporterilor.** Care crede că este locul celor de la Suporter Club UTA și motivul aducerii lui Ionuț Popa

Clubul UTA a reacționat oficial după ce în această săptămână Suporter Club UTA a emis un comunicat de presă în care a transmis că se simte trădată de conducerea echipei, fiindcă l-a numit director sportiv pe Ionuț Popa, cu toate că știa că antrenorul nu este agreat de galerie.

Asociația Suporter Club UTA, deținătoarea palmaresului „Bătrânei Doamne”, i-a făcut un „cazier moral” de șase puncte lui Ionuț Popa, în care spune de ce nu mai vrea ca antrenorul să facă parte din clubul pe care îl susțin.

În plus, SCU se consideră exclusă din „familia UTA” și înlocuită cu Ionuț Popa după ultima mutare a conducerii clubului și anunță că va fi în protest atâta timp cât experimentatul antrenor va fi menținut în funcție.

În replică, Ionuț Popa și-a cerut scuze public față de suporteri. Directorul tehnic al echipei arădene spera ca SCU să găsească o cale de mijloc, de împăcare între părți. Acesta atenționa că doar jucătorii vor avea de suferit dacă vor iniția un protest la adresa lui, a conducerii și a autorităților locale.

Acum, conducerea clubului UTA transmite că o consideră în continuare pe Asociația Suporter Club UTA pilon important în acest proiect, susține că este firesc ca nu întotdeauna viziunile celor două părți să fie asemănătoare și spune că decizia de aducere a lui Ionuț Popa a fost una în primul rând pentru rezultate.

„Am luat la cunoștință și înțelegem decizia suporteriilor, cu mențiunea că noi considerăm în continuare Suporter Club UTA un pilon important al proiectului UTA, deși conducerea clubului, de data aceasta, a luat o decizie cu care SCU nu a fost de acord. Este firesc și normal ca în unele situații să avem o altă viziune decât cea de suporter, noi trebuie să gândim în primul rând prin prisma rezultatelor, pentru că sportul este dependent de rezultate și numai rezultatele pot garanta continuitatea”, e comunicatul UTA.

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 18:01 Diverse
Pe aceeași temă