Rapid CFR Suceava își schimbă denumirea în FCM Suceava. „Mi se pare cel mai corect nume”

Marius ANGHEL 18 Jun. 2014, 18:10 Diverse
Rapid CFR Suceava își schimbă denumirea în FCM Suceava.**

Primarul orașului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că le-a propus conducătorilor echipei Rapid CFR Suceava să schimbe denumirea echipei în FCM Suceava. Noul nume i se pare edilului corect având în vedere că Primaria este singurul finanțator al formației din Seria I a Ligii a 2-a.

„Le-am propus celor de la Rapid Suceava să se adreseze la Federația Română de Fotbal pentru a-și schimba numele în Fotbal Club Municipal Suceava. FCM Suceava mi se pare cel mai corect nume, având în vedere că municipiul Suceava este singurul finanțator al echipei de fotbal. Dacă Federația va fi de acord, am vorbit cu domnul Ciprian Anton și cu domnul Dumitru Moldovan, și vom intra în Consiliul Local cu o hotărâre de a se păstra noii echipe finanțarea obținută de clubul Rapid”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu, citat de gazetasv.ro.

Președintele clubului Rapid Suceava, Gabriel Clim, a confirmat anunțul făcut de Ion Lungu și a precizat că avocatul clubului a demarat deja procedura de schimbare a numelui echipei. Federația Română de Fotbal permite modificarea denumirii unui club pănă cel târziu cu două luni înainte de startul sezonului, în cazul de față 30 august. Conducerea divizionarei secunde sucevene nu a hotărât deocamdată care vor fi noile culori ale echipei.

Marius ANGHEL 18 Jun. 2014, 18:10 Diverse
Pe aceeași temă