Rapid a scos la vânzare abonamentele pentru partea a doua a sezonului. Meciurile pe care giuleștenii le mai au de jucat pe teren propriu

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 16:19 Diverse
Rapid a scos la vânzare abonamentele pentru partea a doua a sezonului.** Meciurile pe care giuleștenii le mai au de jucat pe teren propriu

Două săptămâni au mai rămas până la reluarea campionatului Ligii 2, iar Rapid a început să comercializeze, începând de astăzi, 7 februarie, abonamente pentru partea a doua a sezonului, unul în care are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Abonamente scoase la vânzare de Rapid se găsesc disponibile la trei prețuri, în funcție de locul pe stadion unde este rezervat, însă rămâne o întrebare. Care stadion? Până acum, echipa alb-vișinie a jucat pe teren propriu în Regie, însă Daniel Pancu anunța de curând că primul meci oficial din 2020, cel cu Turris Oltul Turnu Măgurele, va avea loc pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Să nu mai spunem și că primarul Sectorului 1 a tot înaintat varianta stadionului „Arcul de Triumf” ca viitoare casă pentru Rapid, până la finalizarea arenei din Giulești.

Prețurile abonamentelor pentru retur sunt următoarele:

Peluza Nord: 60 lei
Tribuna a II-a: 100 lei
Tribuna I: 180 lei

În această parte a doua a sezonului Ligii 2, din care au mai rămas de disputat 17 etape, Rapid mai are de jucat opt meciuri pe teren propriu, cu: Turris Oltul Turnu Măgurele, CSM Reșița, Campionii FC Argeș, Metaloglobus București, Dunărea Călărași, FK Csikszereda, Sportul Snagov și CS Mioveni.

Abonamentele pot fi comandate online, de pe site-ul bilete.ro.

După 21 de etape disputate în Liga 2, Rapid ocupă locul 3, de baraj de promovare, cu 35 de puncte, sub UTA (41 pct.) și CS Mioveni (37 pct.), poziții direct promovabile.

Delegația Rapidului s-a întors astăzi, cu o zi întârziere, din cantonamentul din Antalya, în acest weekend jucătorii au liber, iar de luni se revine la antrenamente.

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 16:19 Diverse
Pe aceeași temă