Rapid a început vânzarea abonamentelor pentru noul sezon de Liga 2. Cumpărătorii, atrași de club cu oferte speciale, în schimbul imposibilității de a-și urmări favoriții de pe stadion

Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 16:01 Multimedia
Rapid a început vânzarea abonamentelor pentru noul sezon de Liga 2. Cumpărătorii, atrași de club cu oferte speciale, în schimbul imposibilității de a-și urmări favoriții de pe stadion

Noul sezon al Ligii 2 începe sâmbătă, 29 august, fără spectatori în tribune din cauza pandemiei COVID-19 și fără o dată aproximativă la care să se știe că fanii ar putea reveni pe stadion chiar și într-un număr redus. Cu toate acestea, Rapid a anunțat că de luni, 24 august, pune în vânzare abonamente pentru noua ediție a ligii secunde. Și îi atrage pe posibilii cumpărători cu ”un cadou special”, în schimbul posibilității de a-și vedea favoriții din tribună.

În funcție de zona arenei în care își cumperă abonamentul, fanii Rapidului vor primi produse oficiale Macron, sponsorul tehnic al echipei, precum tricou oficial, tricou de prezentare sau tricou polo cu însemnele clubului alb-vișiniu.

”Rapid pune în vânzare, începând de astăzi, abonamentele pentru noul sezon regular de Liga 2, 2020/2021.

Chiar dacă nu vei putea fi alături de băieți pe stadion, cel puțin pentru perioada imediat următoare, vei putea achiziționa abonamente, însă vei beneficia de niște oferte speciale.

Astfel, dacă vei cumpăra un abonament, vei primi gratuit un produs oficial Macron, în funcție de zonă:

Tribuna Oficială – 390 lei (include un tricou oficial vișiniu/alb/negru + șort vișiniu/alb/negru sau tricou de prezentare)
Tribuna I – 230 lei (include tricou oficial vișiniu/alb/negru)
Tribuna a II-a – 130 lei (include tricou polo vișiniu/alb/negru)
Peluza Nord – 95 lei (tricou vișiniu de antrenament)

Achiziția pachetului abonament-echipament se face accesând link-ul de AICI

În momentul achiziției tipului de abonament, asigură-te că alegi din cele 3 tipuri de opțiuni de livrare:

Ridicare – dacă dorești să ridici pachetul personal de la Fan Shop;
Livrare România – dacă dorești să primești la tine acasă, oriunde în România;
Livrare internațională – dacă dorești să se facă livrarea în afara țării.

După ce ai achitat și finalizat comanda, vei primi în termen de 24 de ore un mesaj pe telefon și pe email pentru a selecta mărimea și culoarea produselor din pachetul ales.

Vei primi pachetul (card abonament + echipament) la adresa indicată de tine, în maximum 18 zile lucrătoare.

Ne dorim și facem tot posibilul ca lucrurile să se desfășoare mai rapid, însă conjunctura actuală nu ne permite să ne asumam un interval de livrare mai scurt.

În cazul în care participarea la meciuri va fi permisă, dar nu ai intrat încă în posesia cardului, vei primi pe email codul de bare aferent sub formă de e-ticket.

Sezonul începe cu tine alături de Rapid!”, sună comunicatul clubului Rapid.

Rapid începe sezonul cu un meci în deplasare, la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii

La tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii 2, ediția 2020/2021, Rapid a nimerit ultimul număr, 22, de oaspete, astfel că în prima etapă o va întâlni în deplasare pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

În sezonul regular, în care va avea loc doar turul, Rapid joacă pe teren propriu meciuri cu Pandurii (etapa 2), Turris Oltul (et. 4), Concordia Chiajna (et. 6), CS Mioveni (et. 8), ”U” Cluj (et. 10), Farul (et. 12), CSM Reșița (et. 14), Ripensia (et. 16), FK Csikszereda (et. 18) și Dunărea Călărași (et. 20).

Derby-ul cu Petrolul are loc în etapa a 11-a, pe ”Ilie Oană”, în runda a 9-a echipa lui Adrian Iencsi stă, iar cu ”frații” de la ASU Poli se întâlnește în etapa a 15-a, la Timișoara.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-prezentat-noul-echipament-pentru-sezonul-de-liga-2-2020-2021-ionut-voicu-a-fost-fotomodelul-video-19144882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-luat-atacant-de-la-fratii-asu-poli-alexandru-pop-dupa-ce-a-semnat-cu-giulestenii-planul-meu-personal-coincide-cu-cel-al-clubului-19145340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-tragerea-la-sorti-are-loc-de-la-ora-1300-19145236

Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 16:01 Multimedia
Pe aceeași temă