Rapid a obținut amânarea verdictului în cazul litigiului cu FC Botoșani pentru a aduce noi probe

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 11:50 Diverse
Rapid a obținut amânarea verdictului** în cazul litigiului cu FC Botoșani pentru a aduce noi probe

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a amânat cu o săptămână verdictul în cazul litigiului dintre FC Botoșani și Rapid CFR Suceava. Oficialii suceveni au solicitat această amânare pentru a aduce noi probe.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani susține că decizia finală va fi luată pe data de 3 aprilie. „A fost avocatul nostru la comisie. Cei de la Suceava au făcut o întâmpinare și au solicitat un nou termen. Am fost de acord cu o amânare de o săptămână. Pe data de 3 aprilie va fi un nou termen și sperăm să se dea verdictul final”, a spus Cornel Șfaițer pentru Bt online.

Oficialul botoșănean este optimist deoarece două dintre comisiile care au judecat până acum acest litigiu au dat câștig de cauză roș-alb-albaștrilor.

În a doua etapă a turului campionatului, Rapid CFR Suceava a folosit în meciul cu FC Botoșani șapte jucători care nu aveau contractele înregistrate la Federația Română de Fotbal. Suceveniii au câștigat cu 2-1 pe teren dar FC Botoșani a făcut contestație și a cerut câștigarea meciului la masa verde.

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 11:50 Diverse
Pe aceeași temă