Dinamo respiră mai ușor: au fost virați banii pentru licență! Cine se poate afla în spatele tranzacției. Reacția lui Andrei Nicolescu | EXCLUSIV

Dinamo respiră mai ușor: au fost virați banii pentru licență! Cine se poate afla în spatele tranzacției. Reacția lui Andrei Nicolescu | EXCLUSIV

O parte din banii necesari obținerii licenței pentru SuperLigă și Liga 2 a intrat, în cursul zilei de luni, în conturile clubului Dinamo. Se pare că cel care a făcut viramentul este Claudiu Florică, omul de afaceri curtat de Red&White pentru a investi în club.

ProSport a anunțat, marți, că dinamoviștii au nevoie urgentă de 500.000 euro pentru a obține licența în vederea sezonului viitor. Termenul fixat de Federația Română de Fotbal pentru a prezenta actele care atestă stingerea datoriilor până la data de 1 ianuarie 2023 este de 30 aprilie.

Au fost virați banii pentru licență. Cine s-ar putea afla în spatele tranzacției

Atât Răzvan Zăvăleanu, în calitatea de reprezentant al administratorului judiciar, cât și Vlad Iacob, administratorul special, au dat asigurări că Dinamo nu va avea probleme în acest sens. Același discurs l-a avut, în prealabil, într-un interviu pentru ProTV, Eugen Voicu, acționarul Red&White (40%).

”Așteptăm zilele astea să vedem ce se întâmplă din punctul de vedere al infuziilor de capital necesar pentru licențiere. Până la data de 30 aprilie, această problemă trebuie rezolvată. Am înțeles că e ca și rezolvat”, a spus șeful RTZ, marți, la scurt timp după meciul pierdut de Dinamo, 1-3, în fața celor de la Poli Iași, la Digi Sport Special.

Miercuri, dinamoviștii au avut o surpriză, iar conturile societății au fost alimentate cu o parte din suma necesară pentru ca Dinamo să primească licența, astfel că emoțiile s-au mai risipit.

Claudiu Florică și-a făcut intrarea la Dinamo

Din informațiile obținute de ProSport, banii pentru licență ar fi fost virați de Claudiu Florică, milionarul despre care am relatat în exclusivitate că ar putea deveni acționar în cadrul Red&White 2022 Management, societatea care a cumpărat pachetul majoritar în cadrul SC Dinamo 1948 SA.

De altfel, Claudiu Florică a devenit nelipsit de la meciurile lui Dinamo după ce Red&White a preluat clubul de la Dorin Șerdean, acesta fiind un obișnuit al lojei dinamoviste. Așa s-a întâmplat și la meciul cu Poli Iași, de marți, partidă la care a fost prezent și Andrei Cionca.

Omul de afaceri care conduce Impetum Group este unul dintre posibilii investitori de la Dinamo. ProSport a scris, marți, despre această posibilitate.

Andrei Nicolescu: ”Vorbim vineri, după masă. Veți avea o confirmare oficială dacă vreți să știți ceva legat de acest aspect”

Contactat telefonic, Andrei Nicolescu, acționar în cadrul Red&White 2022 Management, a oferit o explicație vagă pe marginea acestui subiect.

”Când se pronunță FRF, vom anunța licențierea. Vorbim vineri, după masă. Veți avea o confirmare oficială dacă vreți să știți ceva legat de acest aspect”, a spus fostul șef de la Rapid.

Pe plan sportiv, ”câinii” lui Ovidiu Burcă au pierdut al doilea meci consecutiv din play-off, iar visul promovării directe este din ce în ce mai departe. Alb-roșiii se află la șapte puncte de SC Oțelul Galați, locul 3, care, în acest moment, promite un loc direct în SuperLigă. Mai mult, Gloria Buzău, echipa de pe locul 5, după victoria de acasă cu Steaua, s-a apropiat la un singur punct de Dinamo. 38 de puncte a acumulat, până acum, Dinamo în Liga 2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jurnal-de-tribunal-termen-la-curtea-de-apel-cu-dezvaluiri-si-surprize-in-insolventa-de-la-dinamo-intelegerea-secreta-dintre-redwhite-si-asociatia-peluza-catalin-hildan-instanta-a-respins-apelul-19268355

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-milionari-plus-un-fond-de-investitii-din-germania-interesati-sa-intre-la-dinamo-cainii-au-nevoie-urgent-de-jumatate-de-milion-de-euro-pentru-licenta-exclusiv-19268114

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nelut-rosu-si-iulian-rosu-reactii-dupa-dinamo-poli-iasi-19268269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-esec-cu-poli-iasi-19268255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-milionari-plus-un-fond-de-investitii-din-germania-interesati-sa-intre-la-dinamo-cainii-au-nevoie-urgent-de-jumatate-de-milion-de-euro-pentru-licenta-exclusiv-19268114

Pe aceeași temă