Primăria Arad a început timid lucrările de modernizare a arenei Motorul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2017, 13:16 Actualizat: 21 Mar. 2017, 13:17 Diverse

De luni, primăria Arad a început timid lucrările de reamenajare a arenei „Motorul”. Deocamdată, se acționează doar pe laturile terenului, respectiv s-au desființat gardurile și s-au făcut primele măsurători pentru a se turna fundația noilor tribune, scrie Sport Arad.

Deocamdată, la nivel de gazon, „Cuiul lui Pepelea” din Aradul Nou, nu s-a mișcat nimic și e greu de prevăzut când se va întâmpla asta. Gazonul hibrid de genul celuia de pe „Nou Camp” sau „City of Manchester”, respectiv operațiunea de montare a acestuia, costă câteva sute de mii de euro, bani pe care nu i-am regăsit la capitolul investiții al instituției de la kilometrul zero pe anul 2017. Poate, or fi prinși la reparații…

În tot acest timp, echipa își mută încet, dar sigur locațiile de antrenament. Există variantele stadionului „Gloria”, dar și terenurile de la ICRTI și Sânicolau Mic. În această dimineață, utiștii s-au antrenat la Sala de Fitness Cross Arad, urmând să aibă parte de o săptămână foarte grea, cu ședințe axate (chiar și două pe zi) pe pregătirea fizică. Se pare că Bogdan Burlă se va antrena normal, în timp ce Polgar rămâne deocamdată pe margine.

Vă reamintim că UTA are parte de etapă liberă la finalul acestei săptămâni ca urmare a excluderii din campionat a celor de la Șoimii Pâncota.

Utiștii, instruiți de Ovidiu Hațegan în cadrul procesului de licențiere pentru Liga 1

Altfel, tot ieri, ședința săptămânală între conducerea și antrenorii clubului UTA s-a transformat de această dată într-o întâlnire cu Ovidiu Hațegan. Arădeanul, cel mai bine cotat „fluieraș” român al momentului, a jucat rol de instructor din partea Comisiei de Centrale a Arbitrilor, aducând în discuție mai multe situații prevăzute în „Legile jocului și arbitrajului”.

Printre altele, jucătorii și antrenorii „Bătrânei Doamne” au aflat ultimele prevederi UEFA cu privire la sancționarea cu cartonașe, linia subțire dintre culoarea acestora, dar și o precizare importantă despre jocul portarului.

Alături de Codru Grădinariu și Claudiu Drăgan, au ascultat ce a avut de spus Hațegan antrenori de la toate nivelurile clubului: Laurențiu Roșu, Cristi Todea, Francisco Ignacio Martinez Cabrera (alias „Nacho”), Cristi Păcurar, Adi Ungur, Vasile Sin, Sandu Gaica, Mihai Petcuț, Sandu Țamboi, Mircea Henegar, Ioan Herman și Radu Mărginean, plus fotbaliștii primei echipe: Alex Manea, Marius Chindriș, Cristi Andor, Mevlan Adili și Gianmarco Piccioni și de la echipa secundă: Erich Wild și Michel Vlad.

Întâlnirea, ce a durat în jur de 90 de minute, reprezintă una din etapele procesului de licențiere pentru sezonul viitor al Ligii 1. Conducerea „Bătrânei Doamne” are termen de finalizare a dosarului de licențiere data de 31 martie.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2017, 13:16 Actualizat: 21 Mar. 2017, 13:17 Diverse
Pe aceeași temă