Prietenii lui Keșeru și cei ai lui Papp se vor întâlni din nou într-un meci caritabil, de această dată la Oradea

Marius ANGHEL 27 Dec. 2014, 12:41 Diverse
Prietenii lui Keșeru și cei ai lui Papp** se vor întâlni din nou într-un meci caritabil, de această dată la Oradea

După ce a participat la evenimentul de prezentare a Centrului de Copii și Juniori de la FC Bihor, fotbalistul orădean Claudiu Keseru, atacantul campioanei Steaua București, dar și al echipei naționale, se va prezenta din nou în această lună publicului orădean și bihorean. eBihoreanul scrie că golgheterul la zi al Ligii I va organiza un meci caritabil în care se vor întâlni echipele „Prietenii lui Keșeru” și „Prietenii lui Paul Papp”. Va fi o reeditare a jocului dintre cele două echipe ce s-au întâlnit într-un eveniment asemănător și vinerea trecută, însă în Sala Sporturilor din Dej.

Partida se va desfășura de această dată la Arena „Antonio Alexe” din Oradea sub genericul „Campionii inimilor – Dar din dar pentru copii” în a treia zi de Crăciun, sâmbătă 27 decembrie, de la ora 18. Jocul se va desfășura pe durata a două reprize a câte 25 de minute și va fi arbitrat de orădenii Octavian Șovre și Laurențiu Danșa.

În echipa sa, Claudiu Keșeru i-a invitat pe Marius Popa, Zeno Bundea, Sebastian Achim, Ciprian Dianu, Cristian Cigan, Florin Farcaș și pe George Pușcaș, copilul teribil al lui Inter. De partea cealaltă, Paul Papp îi va avea coechipieri pe Răzvan Pleșca, Nicușor Stanciu, Cristian Oros, Ioan Filip, Alin Toșca și probabil Mihai Pintilii.

„Împreună cu un grup de prieteni ne-am decis să organizăm un meci caritabil. Încercăm să aducem o bucurie și copiilor care sunt într-o situație mai delicată, să simtă și ei bucuria sărbătorilor. Publicul bihorean va avea ocazia să vadă la lucru „fii rătăcitori” adunați la un loc pentru un scop nobil. Sperăm ca inițiativa noastră să trezească entuziasmul bihorenilor și prin donațiile făcute să facem fericiți și alți copii. Cu cât vom fi mai mulți, scopul acțiunii va fi atins și zâmbetul va fi mai larg pe fețele a mai multor copii”, a declarat Claudiu Keșeru pentru eBihoreanul.

Spectatorii vor putea dona diverse sume de bani în urnele care vor fi amplasate la intrarea în Arena „Antonio Alexe”.

Marius ANGHEL 27 Dec. 2014, 12:41 Diverse
Pe aceeași temă