Poli, la școală – episodul al doilea! Fotbaliștii timișoreni au făcut show la Liceul Agricol

30 Nov. 2011, 16:04 Diverse

Acțiunea „Prezent la școală, prezent pe stadion” a continuat astăzi; jucătorii lui Vali Velcea au jucat fotbal cu elevii și i-au îndemnat să meargă la școală mai des decât o făceau ei.

Lepmets, Scutaru, Zăgrean, Sepsi, Curtean și alți componenți ai echipei Poli Timișoara au jucat fotbal cu o selecționată a Liceului Agricol. Adversarii le-au fost net inferiori alb-violeților, atât din punct de vedere fizic, cât și tactic, astfel că spectatorii au putut admira câteva fente sau combinații spectaculoase ale jucătorilor antrenați de Vali Velcea.

Nu au lipsit premiile, asemenea evenimentului din ziua precedentă: un laptop pentru cea mai silitoare elevă din școală, 100 de bilete la meciul cu Gaz Metan, echipamente și mingi. Buna dispoziție a fost dominantă în balonul care a găzduit partida de fotbal, iar sărbătoritul zilei, Andrei Zăgrean, a fost sincer la final, când a fost vorba de amintirile din anii de liceu.

„Având în vedere că jucam fotbal la nivel de Divizia B, nu știu dacă am fost de patru ori la școală în ultimul an. Dar mă bucur că profesorii au fost înțelegători, și eu învățam cât puteam”, a recunoscut, cu zâmbetul pe buze, atacantul lui Poli. Materia preferată a lui Zăgrean în liceu a fost engleza.

Articol scris de Radu Faur
Foto: Istvan Szasz

30 Nov. 2011, 16:04 Diverse
Pe aceeași temă