Petrolul a respins o solicitare a unei grupări de suporteri din Peluza Latină. Decizia, lăudată de Peluza I „Ilie Oană”. Promisiunea primită de la președintele Cristi Vlad

Marius ANGHEL 19 Mar. 2019, 17:55 Diverse

Unul dintre grupurile de suporteri de la Peluza Latină, Knot 2004, a aniversat pe 17 martie 15 ani de la înființare și a avut o cerință specială pentru conducătorii Petrolului. A solicitat ca pentru meciul de astăzi seară de pe stadionul „Ilie Oană”, de la ora 19:30, cu Energeticianul, să imprime pe tricoul de joc sigla grupării. Răspunsul formației ploieștene a fost unul negativ, venit după ce Consiliul Director al clubului s-a întrunit și a votat.

Petrolul a publicat apoi un comunicat de presă în care informează întreaga suflare petrolistă decizia luată și a anunțat că orice facțiune, grup de suporteri și fiecare suporter luat în parte este respectat în egală măsură.

„Un membru important al familiei petroliste, GRUPUL KNOT 2004, grup al suporterilor ce activează în Peluza Latină, a împlinit 15 ani de la înființare. La moment de sărbătoare, Clubul Petrolul Ploiești transmite urările sale de „La Mulți Ani” precum și considerația pentru devotamentul arătat culorilor galben-albastre de la înființare și până în prezent.

Salutăm, totodată, momentul coregrafic susținut, în Peluza Latină, de către membrii grupării Knot, la jocul din aceasta seară al echipei petroliste, cu prilejul aniversării celor 15 ani de existență.

Pentru o bună informare a întregii suflări petroliste, considerăm important să precizăm faptul că, în completarea coregrafiei din Peluza Latină, Grupul Knot a mai solicitat Consiliului Director al clubului ca, pentru jocul de azi, tricoul oficial de joc să mai cuprindă, alături de sigla clubului și partenerii finanțatori și de publicitate, și sigla grupării Knot.

Deoarece activitatea Clubului nostru este profesionistă și atent organizată în conformitate cu deciziile forurilor directoare, această solicitare a fost supusă votului Consiliului Director. Votul nu a întrunit numărul necesar. Consiliul Director a ținut cont de punctul de vedere al membrilor fondatori – Mircea Dridea, Ion Haralambie, Ion Cojocaru, Gheorghe Liliac, Decu Crângașu, Camil Oprișan, Octavian Grigore, Virgil Dridea, Constantin Ștefan, Paul Gușă – și s-a exprimat în acest sens, apreciind că tricoul oficial de joc trebuie să fie intangibil, respectiv să aibă imprimat, în mod exclusiv, sigla clubului, partenerii finanțatori și de publicitate ai clubului, sigla competiției Liga a 2-a.

În egală măsură, FC PETROLUL PLOIEȘTI și membrii fondatori își exprimă respectul pentru fiecare facțiune, grup de suporteri și fiecare suporter luat în parte, înțelegând totodată ca, pentru evenimentele aniversare importante, să se asigure din partea clubului un nivel de suport logistic, de comun acord cu toți cei interesați”, a anunțat Petrolul.

Peluza I „Ilie Oană” laudă decizia Consiliului Director

Reprezentanții Peluzei I „Ilie Oană”, care i-au declarat „război” președintelui Cristian Vlad, au lăudat, de această dată, decizia luată de Consiliul Director al clubului Petrolul, anunțând că respingerea solicitării celor de la Knot 2004 a fost un „moment de luciditate”.

Peluza I „Ilie Oană” susține că gestul celor de la Knot 2004, cărora nu le-au scris numele, însă i-au caracterizat ca fiind în „foame de imagine”, nu este decât o încercare de a se folosit de numele Petrolului Ploiești pentru a se promova.

Totodată, suporterii de la Peluza I „Ilie Oană” par să fi lăsat jos securea „războiului” față de președintele Cristi Vlad, anunțând că, în urma discuțiilor cu acesta, au obținut promisiunea că fostul fotbalist al Petrolului va demisiona din actuala funcție în cazul în care nu se va promova la finalul acestui sezon.

„Conducerea Petrolului Ploiești a avut astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Director, un moment de luciditate, respingând solicitarea ca pe tricoul de joc să apară numele unei grupări de suporteri.
În ciuda faptului că suporterii afiliați asociației „Peluza I Ilie Oană” au contestat în nenumărate rânduri managementul clubului, rezultatele slabe și politica de transferuri, atât președintele Cristi Vlad, cât și ceilalți reprezentanți ai AS Petrolul Ploiești nu au amestecat lucrurile și au înțeles că punctul nostru de vedere, și anume acela că nu este admisibil ca o grupare aflată în „foame de imagine” să se folosească de numele Petrolului Ploiești pentru a se promova.
Salutăm pe această cale reacția conducerii AS Petrolul Ploiești și sperăm să rămână la fel de imparțială și pe viitor!
De altfel, ținem să precizăm că în urma ultimelor discuții, președintele Cristi Vlad a susținut că va demisiona în cazul în care Petrolul Ploiești nu va promova la finalul acestui campionat!”
, sună comunicatul Peluzei I „Ilie Oană”.

Marius ANGHEL 19 Mar. 2019, 17:55 Diverse
Pe aceeași temă