Petre Paleu revine la Ceahlăul

27 Jan. 2009, 14:02 Diverse
Petre Paleu revine la Ceahlăul

Vicepreședintele FRH, Petre Paleu, va reveni lângă FC Ceahlăul începând din acest retur. Oficialul pietrean a demisionat din funția pe care a îndeplinit-o timp de patru ani la FRH și vrea să revină alături de echipa de fotbal, acolo unde a mai fost membru în Consiliul de Administrație.

 

"Acum mi-e dor de Ceahlăuțul meu și de domnul Ștefan. Cred că a venit timpul să fac ceva și pentru echipa de fotbal a orașului și să pun umărul la promovarea ei în prima ligă, deși voi rămâne un sponsor simbolic al naționalei masculine de handbal a României, atâta vreme cît antrenor va fi Aihan Omer. Străinii când iși pun pe ei tricoul naționalei au alt nerv și altă determinare. Pentru noi aceste haine parcă sunt prea strâmte. Așa e românul. Suntem o nație căreia îi tremură ceva în momentul când ajunge într-un meci decisiv", povestește Petre Paleu ratarea calificării între primele 12 echipe din lume.

 

"De câte ori mă duc în țările scandinave plec bolnav de acolo. Dacă ești iubitor de handbal, pleci bolnav. Eu nu o cunosc pe doamna ministru al sporturilor, dar i-aș lua picioarele și i-aș ștrege pantofii cu cea mai curată batistă dacă în următorii patru ani ar face o sală de 10.000 de locuri în România", a mai declarat ex-vicepreședintele FRH.

 

Gheorghe Ștefan și-a exprimat mulțumirea la aflarea veștii că Petre Paleu revine acasă.

 

„Venirea lui Petre Paleu este benefică Ceahlăului. Mă bucură alegerea sa. După cum știți, la noi oricine este așteptat să vina lîngă club cu bani și cu sprijin de orice fel. Prezența sa cu bani sau numai moral contează mult. Am urmărit cu interes partidele naționalei masculine de handbal a României. România nu a putut fizic și psihic la mondialul din Croația. Asta este impresia care mi-a lăsat-o, mai ales în meciurile cu Ungaria și Slovacia pe care nu a știut să le câștige“, a declarat Gheorghe Ștefan.

 

 

Articol scris de Cristi Soroceanu

27 Jan. 2009, 14:02 Diverse
Pe aceeași temă