O echipă din Seria I vrea să se mute la Pitești: „Din vară vor să schimbe denumirea în FC Argeș 2014”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 17:00 Diverse

Președintele Asociației Județeane de Fotbal Argeș, Cornel Sorescu, spune că Piteștiul ar pu­tea avea din vară echipă în Liga I.

Șeful arbitrilor argeșeni, care este și membru în Comisia Cen­trală a Arbitrilor, a fost contactat re­­­cent de oficialii unui club de liga a doua care sunt interesați să ce­deze echipa oficialităților din Pi­tești.

„Este vorba de FC Clinceni, care are mari șanse de a promova în Liga I la vară. Primăria de acolo nu are puterea financiară să țină e­chipa în primul eșalon, iar con­du­cătorul clubului, care mi-a fost coleg în arbitraj, m-a întrebat dacă oficialitățile noastre vor să aibă e­chipă în Liga I. Mi-a spus că nu au datorii față de jucători și față de stat și că vor să joace meciurile ca­re au mai rămas din retur pe sta­dionul Nicolae Dobrin, iar din vară să schimbe denumirea în FC Argeș 2014. Urmează ca, în ur­mă­toarele zile, să discut cu dom­nul primar Pen­diuc și să îi spun de a­ceastă va­riantă. Mai departe, to­tul de­pin­de doar de autoritățile lo­ca­le. Da­că vor ac­cep­ta această pro­pu­ne­re, ră­mîne de văzut. Eu sînt doar un sim­plu intermediar în această trea­bă”, a spus Sorescu citat de Curierul zilei.

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 17:00 Diverse
Pe aceeași temă