„Nu vreau să cred că un club ca UTA nu-și va rezolva problemele”

28 Jun. 2012, 09:34 Diverse
„Nu vreau să cred că** un club ca UTA nu-și va rezolva problemele

Pentru Cătălin Bucur sezonul 2011-2012 nu a contat aproape deloc pe plan financiar. Mijlocașul ofensiv a pierdut aproape 300 de milioane de lei vechi în urma desființării Arieșului Turda în pauza de iarnă, pentru ca la UTA să încaseze doar trei salarii. Ca și ceilalți colegi ai săi, Bucur mai are de luat banii pe două luni de zile, însă, din ceea ce spune președintele Giovanni Catanzariti, jucătorii arădeni nu vor trece prea curând pe la bancomat. „Ă‚sta mi-e norocul, dar nu vreau să compar situația de la Turda cu cea de la UTA. E prea mare diferența între cele două cluburi și orașe, ca și cultură fotbalistică mai ales. Nu vreau să cred că un club ca UTA nu-și va rezolva problemele mai repede sau mai târziu. Tocmai de aceea, nu mi-am depus memoriu pentru recuperarea banilor, sunt răbdător și înțelegător din fire”, ne-a mărturisit fotbalistul de 29 de ani.

Pe de altă parte, jucătorul care înainte de a evolua în Calea Aurel Vlaicu a fost o adevărată „bestia nerra” pentru „alb-roșii” ar regreta dacă lucrurile s-ar tergiversa prea mult, iar UTA ar pirede toți fotbaliștii care nu mai au contract cu arădenii. „Mi-ar fi plăcut să nu plece nimeni de la echipă, sau, în cel mai rău caz, unul doi-jucători. Însă, dacă numărul lor crește, nu cred că vom putea forma un grup la fel de bun și unit ca și cel de anul trecut. Sau, cel puțin va fi foarte greu să reușim asta și să ne implicăm cu șanse reale la promovare”, crede „textilistul”.

Fiind legat contractual de „Bătrâna Doamnă” pentru încă două sezoane, Cătălin Bucur e dispus să treacă prin orice pentru echipa sa. „Dacă lotul va fi întinerit și totuși va mai fi nevoie de serviciile mele, mă voi confirma. Voi încerca să mă pregătesc cât mai bine și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a adăugat utistul, care, luni, se va prezenta la reunirea fixată de Adrian Falub.

Sursa: SportArad

28 Jun. 2012, 09:34 Diverse
Pe aceeași temă