Nichita îl „înțeapă” pe Prunea: „Dacă are o opțiune legată de șefia FRF e problema lui, dar să nu vorbească în numele clubului”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 15:24 Diverse
Nichita îl

Situație inedită la clubul din Copou în ceea ce privește opțiunile pentru șefia Federației Române de Fotbal. În timp ce președintele executiv Florin Prunea îl critică de câte ori are ocazia pe fostul său coleg de națională, Gică Popescu, afirmând că nu are nicio șansă fără susținerea lui Mircea Sandu, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, președintele de onoare al grupării ieșene, se declară un susținător înfocat al fostului căpitan al Barcelonei.

Mai mult chiar, Nichita l-a avut ca invitat special la Gala Excelenței Sportului Ieșean pe Gică Popescu. „E un model în sport prin tot ce a realizat în carieră și era normal să-l invit la o gală unde premiem performanța sportivă”, a motivat primarul Nichita.

Întrebat cum comentează atitudinea lui Prunea față de Popescu, Nichita a declarat că președintele lui CSMS nu vorbește în numele clubului.  
„Prunea nu trebuie să se gândească la el, ci la club. Dacă are o opțiune personală, e problema lui. Poate să și-o exprime, dar nu în numele clubului ieșean. Opțiunea clubului pentru șefia FRF va fi stabilită de comun acord în cadrul Comitetului Director și va fi Gică Popescu”, a declarat Nichita.

Florin Prunea a evitat să comenteze declarația primarului Gheorghe Nichita. „Pe mine nu mă interesează alegerile FRF, ci situația clubului. Nu comentez ce spune primarul, dacă am ceva de vorbit cu dumnealui, o fac între patru ochi, nu îi transmit nimic prin intermediul presei. E foarte bine că l-a invitat pe Gică (n.r. Gică Popescu), e un fost mare jucător”, a spus Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 15:24 Diverse
Pe aceeași temă