Moș Crăciun a venit la junii lui ACS Poli direct pe stadionul „Dan Păltinișanu”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 23 Dec. 2014, 13:33 Diverse

Clubul bănățean a păstrat obiceiul de a oferi cadouri la final de an micilor ei fotbaliști. Astăzi, cu două zile înainte de Crăciun, de la cea mai mică la cea mai mare, toate grupele de copii și juniori de la ACS Poli s-au strâns în fața băncilor de rezerve ale arenei „Dan Păltinișanu” pentru a primi darurile.

Vremea de afară a permis ca plasele cu dulciuri și ceremonia simbolică să aibă loc în aer liber. Rolul de „Moș” le-a revenit rând pe rând lui Ionel Bungău, Emeric Dembroschi sau Viorel Vișan, implicați pe diferite poziții la Centrul de copii și juniori al timișorenilor. Aceștia au avut și un scurt discurs introductiv iar apoi cadourile au fost înmânate rapid. Nu mai puțin de 169 de puști au fost prezenți sub privirile mândre ale părinților care au urcat la tribuna a doua. Nu a lipsit nici coordonatorul Aurel Șunda și organizatorul Sandu Dumitrașcu, alături de antrenorii diferitelor grupe. Anul trecut Crăciunul a fost serbat de cei mici la Baza 2.

2014 a fost un an cu multe reușite pentru puștii lui ACS Poli, dar și cu mici sincope, așteptările cresc de la an la an. La juniori A trupa pregătită de Adrian Stoicov e pe locul 2, în grupa zonală, la egalitate cu liderul LPS Banatul în pauza de iarnă, în timp ce la „B”, elevii lui Robert Frușa, sunt lideri. În vară juniorii C pregătiți atunci de Sorin Vlaicu au fost aproape de titlul național, dar au cedat în finala cu Dinamo. ACS Poli se mai poate mândri că în 2014 a fost al doilea club după Viitorul, ca număr de tineri convocați la loturile naționale. Podină, Fridrich, Motreanu, Vlad Dragomir sau Velcotă fiind doar câțiva dintre cei care au devenit o prezență constantă sub „tricolor”. Cei enumerați se află și în lotul lărgit al primei echipe.

VEZI o GALERIE FOTO de la eveniment

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 23 Dec. 2014, 13:33 Diverse
Pe aceeași temă