Moș Crăciun a ținut să se pozeze cu antrenorii de la Dacia Unirea. Juniorii clubului brăilean au primit cadouri

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 15:13 Diverse

Componenții Centrului de copii și juniori ai Daciei Unirea au primit duminică dimineață cadouri de la Moș Crăciun. La festivitatea care a avut loc la stadionul Municipal din Brăila, peste 130 de fotbaliști au fost recompensați pentru munca depusă în 2015, iar la eveniment au fost prezenți președintele clubului, Valentin Avramescu, antrenorul principal al Daciei Unirea, Alin Pânzaru, precum și căpitanul echipei, Sorin Frunză. Cele șapte grupe de copii și juniori sunt coordonate de Adrian Baldovin, Antohi Haralambie, Laurențiu Ivan, Cătălin Teodor, Florin Latu, Victor Olenic, Iulian Bogoș și Costel Roșu.

„După ce i-a vizitat pe fotbaliștii seniori, Moș Crăciun a venit și la cei mici, mai precis la toate cele șapte grupe de copii și juniori. A fost un ajutor primit din partea a trei reprezentante ale sexului frumos, care iubesc fotbalul, anume Corina Balacea, Liliana Covaci și Cristina Micu. Sperăm că rezultatele echipelor noastre să-i mulțumească pe toți susținătorii clubului Dacia Unirea”, a declarat Valentin Avramescu.

La finalul evenimentului, Moș Crăciun a ținut să se fotografieze alături de „magicienii” care descoperă și șlefuiesc tinerele talente la Dacia Unirea Brăila. Din fotografie lipsesc profesorul Cătălin Teodor și antrenorii Vasile Darie și Iulian Bogoș.

VEZI mai multe poze de la premierea juniorilor de către Moș Crăciun

Articol scris de Costel FILIP
Foto: FB Dacia Unirea Brăila

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 15:13 Diverse
Pe aceeași temă